Mantelhof Fase 2 (26 kavels)

Andijk Verkoop gestart
Van € 135.000 tot € 235.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (geen beschikbaar)
  • Perceel 430 tot 743 m²

Project Mantelhof Fase 2 (26 kavels)

MANTELHOF FASE 2
Landelijk wonen aan het IJsselmeer in de gemeente Medemblik.

Aan de Westfriese Omringdijk, tussen Wervershoof en Enkhuizen, ligt Andijk. De plaatsnaam spreekt eigenlijk voor zich: ‘aan de dijk gelegen’. Die locatie aan het IJsselmeer maakt Andijk al jarenlang een populaire vakantiebestemming voor waterrecreanten. Begrijpelijk, want jachthaven Andijk met plaats voor zo’n 500 schepen, is de ideale startplek voor vaartochten. Het ‘Andijker strandje’ is een fijne zwemplek met niet al te diep water, waardoor het natuurwater al snel in het jaar een aangename temperatuur heeft. En het Vooroeverproject, met vele fiets- en wandelroutes, is vlakbij. De ideale plek voor luieren in de zon, kijken naar de vele zeilboten die voorbijglijden of rustig een hengel uitgooien. Hier beleeft u het IJsselmeer op z’n best. Voordelig wonen Mantelhof, fase 2, ligt in een natuurlijke omgeving met een vleugje vakantiegevoel. De ideale plek om tot rust te komen na een drukke werkdag. Nog een belangrijk voordeel is dat de villaprijzen in Andijk, zeker in vergelijking met de Randstad, zeer schappelijk zijn.

De projectontwikkelaar
USP Vastgoed is een veelzijdige projectontwikkelaar, in onder meer woningbouw, verblijfsrecreatie en commercieel vastgoed. Bij alle projecten staat één basisgedachte centraal: nu bouwen moet bijdragen aan de maatschappij van de toekomst. Dat vereist dus een grote dosis zorgvuldigheid in het heden. Creëert het project waarde voor de omgeving?
Biedt het meerwaarde voor de toekomstige gebruikers? Geeft het architectonische verrijking aan de omgeving? Is het zowel bouwkundig als esthetisch een duurzame ontwikkeling? Pas als al die vragen met ‘ja’ kunnen worden beantwoord, gaat het licht op groen. USP Vastgoed zoekt samenwerking met inspirerende partners, die zich ook laten leiden door een oude Oosterse wijsheid: “Wij erven het land niet van onze ouders, maar lenen het van onze kinderen.” Ofwel: zorgvuldig omgaan met de beperkte ruimte, zoals de eigen nuchtere Hollandse vertaalslag luidt.

Het bouwbedrijf
Met 100 jaar ervaring is bouwbedrijf C.L. Hof een écht familiebedrijf. Jaarlijks worden er door dit bedrijf zo’n 100 vrijstaande villa’s onder Woningborg gebouwd. Het werkgebied ligt vooral in de kop van Noord-Holland, Almere en Lelystad. Bouwbedrijf C.L. Hof heeft zich gespecialiseerd in vrijstaande villa’s. Welbewust wordt gewerkt met duurzame materialen, uiteraard volgens de geldende milieu- en veiligheidseisen.

De variatie in villa’s is groot: notarisvilla’s, villa’s met een meer landelijke uitstraling door een dak met wolfskap, moderne villa’s en - zoals voor plan Mantelhof, fase 2 - villa’s in de jaren ‘30-stijl. Geen villa is precies hetzelfde. Wel identiek zijn de vaste, traditionele bouwwijze, en de samenwerking met architectenbureau De Wolff & Partners. Voorwaarden voor een gestroomlijnd bouwproces dat zijn succes in de praktijk bewezen heeft. De vier villatypen van bouwbedrijf C.L. Hof voor Mantelhof, fase 2, komen in deze brochure afzonderlijk aan bod. Verder zijn er veel opties waarmee u uw toekomstige villa kunt aanpassen aan uw eigen smaak en wensen.

De verkopende makelaars
Groot & Nieuweboer Makelaardij, Van Overbeek Makelaars en Kwantes Makelaardij zijn makelaars die de regio West-Friesland kennen als de welbekende broekzak. Bij alle drie kunt u terecht voor achtergrondinformatie over plan Mantelhof, fase 2, aan de hand van bouwtekeningen, plattegronden en technische details. Ook op financieel terrein adviseren deze makelaars u graag. De erkende hypotheekadviseurs staan garant voor advies op maat over financieringsmogelijkheden en de huidige aantrekkelijke rentepercentages. Tot slot: als u behoefte heeft aan professionele hulp bij de verkoop van uw huidige woning, kunt u ook rekenen op gedegen advies (en desgewenst professionele begeleiding) van deze makelaars. Groot & Nieuweboer Makelaardij, Van Overbeek Makelaars of Kwantes Makelaardij maken met plezier een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Winkelen
Handig is het overdekte winkelcentrum Beldershof, gelegen op loopafstand van nieuwbouwplan Mantelhof, fase 2. En voor wie toch liever met de auto komt? U kunt hier gratis parkeren. In Beldershof
vindt u winkels als Dekamarkt, Primera en een aantal speciaalzaken. Verderop in het dorp is de Lidl-supermarkt. Eén van de belangrijkste bronnen van inkomsten is het toerisme, zoals de al genoemde watersportmogelijkheden. De komst van toeristen zorgt niet alleen voor extra inkomsten, maar ook voor uitbreiding van voorzieningen. Zo heeft Andijk verschillende musea: het Poldermuseum en het Hoedenmuseum. Andijk herbergt ook een aantal speciale restaurants met eerlijke streekproducten op de menukaart. Vaak zelfs producten uit eigen tuin of ‘vergeten groenten’ van lokale telers.
Andijk kent een rijk verenigingsleven, een dorpshuis en er zijn gevarieerde sportmogelijkheden, zoals voetbal, tennis en korfbal. Andijk heeft een aantal scholen. En in hun vrije tijd kunnen
kinderen hier nog lekker buitenspelen: slootje springen, boomhutten bouwen en op ontdekkingstocht gaan. Daarnaast zijn de Noordzeestranden relatief dichtbij.

We hebben het al gehad over het ideale wonen in het Westfriese Andijk, vlakbij het IJsselmeer. Maar behalve woongebied is ook de bereikbaarheid een belangrijke factor voor de keuze van een woonregio. West-Friesland ligt aan de rijksweg A7 op zo’n 30 kilometer van Amsterdam, op korte afstand van de vliegvelden van Amsterdam en Lelystad (50 km). Met de aanleg van de
N23 Westfrisiaweg van Alkmaar naar Zwolle wordt ook de doorstroming van west naar oost verder geoptimaliseerd. Niet alleen plan Mantelhof, fase 2, ligt op historische grond. Dat geldt voor heel Andijk. Omstreeks 1660 woonden er slechts een paar honderd mensen aan de dijk. Andijk heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig dorp met allerlei voorzieningen.

Verkaveling
Vort met de geit? Zo’n ferme uitdrukking past bij no-nonsense volksaard van West-Friesland en bij de agrarische historie van Mantelhof. Want op deze locatie was meer dan een halve eeuw het bloembollenexportbedrijf Mantel gevestigd. Nu is de tijd rijp voor een impressie van de vier villatypen die bouwbedrijf C.L. Hof voor dit nieuwe bouwplan heeft bedacht. En wie weet, is daarna
voor u de tijd rijp voor aankoop van een van de 25 kavels, al dan niet direct met een bepaald villatype (te perfectioneren naar uw maatvoering). De economie is weer in de opwaartse spiraal beland, de rentepercentages zijn nog steeds laag en datzelfde geldt voor de grondprijzen in Andijk. In feit is nú dus de gunstige tijd om sluimerende woondromen waar te maken!

Ruimte voor ideeën
“Konden we hier maar altijd wonen!” Hoe vaak hoor je toeristen dat zinnetje niet hartgrondig uitspreken als de vakantie weer voorbij is? Als het tijd is om de auto in te pakken voor terugkeer naar de villa. Maar… wonen in zo’n vakantieomgeving behoort binnenkort tot de mogelijkheden. Want USP Vastgoed heeft een bouwplan ontwikkeld voor 25 vrijesectorkavels in het plan Mantelhof, fase 2 te Andijk. Hier kunt u al uw woonideeën de ruimte geven, want er zijn verschillende mogelijkheden. Het merendeel van de kavels in plan Mantelhof, fase 2, ligt aan het water. En voor het hele bouwplan geldt: het IJsselmeer is nabij!

Mantelhof, fase 2, is een bouwplan voor soortgenoten, van doorstromer tot senior. Er is gekozen voor twee villatypen met één woonlaag en daarop de kap. Typen Montreux en Mondial hebben twee woonlagen met rechte wanden en een royale zolder. Aan u de keuze! Qua uitstraling passen de vier villatypen uitstekend bij elkaar. Ze zijn allemaal ontworpen volgens de architectuur uit de jaren ’30 van de vorige eeuw; ook wel genoemd ‘de Amsterdamse school’. Ouderwets? Integendeel! De karakteristieke elementen van die stijl (horizontale belijningen, gedetailleerd metselwerk, grote geveloverstekken en warme gevelkleuren) zijn tijdloos.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2018

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Groot & Nieuweboer Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00
Bel 0228-520520

KWANTES MAKELAARDIJ

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0228-592244

Van Overbeek Makelaars o.g. West-Friesland

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0228-521052
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing