Ugchelen Buiten Veld H

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 439.500 tot € 598.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (11 beschikbaar)
  • Wonen 152 tot 164 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 240 tot 461 m²

Project Ugchelen Buiten Veld H

Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt druk gebouwd. De nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten begint vorm te krijgen. Het is een prachtige wijk met veel groen. U vindt er hagen en oude bomen die aansluiten op de grotere bosgebieden in de omgeving. Hierdoor lijkt het alsof het bos de wijk in komt!

Ugchelen Buiten biedt woningen voor jong en oud. Of u nu starter bent, een gezin hebt of al ouder bent en alle voorzieningen op de begane grond wilt hebben; in Ugchelen Buiten vindt u het huis van uw dromen. Tenminste, als u droomt van een huis in een groene omgeving!

De 18 woningen in veld H zijn ontworpen door Mulleners + Mulleners architecten uit Haarlem. Bij de architectonische uitwerking van deze zeer bijzondere nieuwe buurt heeft de architect zich mede laten inspireren door de hoogwaardige architectonische kwaliteit van de vele villa's en landhuizen die vroeger in Ugchelen stonden en nog steeds veel voorkomen.

De 4 vrijstaande villa's en 14 twee onder een kap woningen liggen op ruime brede kavels. De voorgevels van de woningen liggen versprongen van elkaar. Daarbij is er een mooie afwisseling gemaakt van langs- en dwarskappen waardoor een divers kappensilhouet ontstaat. In deze tijd een uitzonderlijk hoogwaardige manier van wonen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 11 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 055-5777107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ugchelen Buiten Veld H

Van € 439.500 tot € 598.500 v.o.n.