Ugchelen Buiten Veld L

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 499.500 tot € 598.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)
  • Wonen 150 tot 164 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 291 tot 444 m²

Project Ugchelen Buiten Veld L

DE VERKOOP IS GESTART! U KUNT ZICH INSCHRIJVEN TOT 5 MAART A.S. VIA DE PROJECTWEBSITE

Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt druk gebouwd. De nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten begint vorm te krijgen. Het is een prachtige wijk met veel groen. U vindt er hagen en oude bomen die aansluiten op de grotere bosgebieden in de omgeving. Hierdoor lijkt het alsof het bos de wijk in komt!

Ugchelen Buiten biedt woningen voor jong en oud. Of u nu starter bent, een gezin hebt of al ouder bent en alle voorzieningen op de begane grond wilt hebben; in Ugchelen Buiten vindt u het huis van uw dromen. Tenminste, als u droomt van een huis in een groene omgeving!

De woningen in Veld L van Ugchelen Buiten zijn ontworpen door Mulleners + Mulleners Architecten uit Haarlem. De 10 geschakelde semi-bungalows, de 4 twee-onder-een kap woningen en de vrijstaande villa zijn met dezelfde beeldtaal ontworpen. Met zorgvuldig ontworpen details is er een samenhang in de verschillende woningtypes gecreëerd. Voorbeelden daarvan zijn de kenmerkende gevelaanzichten, de grote raampartijen, de mooi gedetailleerde kozijnen en de houten gevelbanden boven de voordeur en erker. Door per type woning te spelen met verschillende kleuren bakstenen en de herkenning met betrekking tot de gevelaanzichten ontstaat het effect van landelijke architectuur. Door het vele licht wat de woningen binnenvalt door de hoge raampartijen wordt ervoor gezorgd dat de natuur voelbaar is in de woningen. Van buiten naar binnen.

De verkoop start op vrijdag 19 februari a.s. om 12.00 uur en verloopt geheel digitaal via de projectwebsite inschrijving sluit op vrijdag 5 maart ook om 12.00 uur! Dus heeft u interesse? Zorg dat u zich op tijd inschrijft!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2021

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 055-5777107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ugchelen Buiten Veld L

Van € 499.500 tot € 598.500 v.o.n.