Wingerd fase 1

Apeldoorn Verkoop gestart
€ 310.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (6 beschikbaar)
  • Wonen 105 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 130 tot 190 m²

Project Wingerd fase 1

START VERKOOP VRIJDAG 19 NOVEMBER. U KUNT ZICH INSCHRIJVEN TOT MAANDAG 29 NOVEMBER 12.00 UUR.
Op onze site kunt u via de button bouwtypes naar het bouwnummer van uw voorkeur, om de uitgebreide informatie en het inschrijfformulier te downloaden.

Woont u begin 2022 al in uw nieuwe woning?

In plan Wingerd fase 1 worden op dit moment in totaal 21 woningen gerealiseerd waarvan 6 (hoek-/eindwoningen) en 15 huurwoningen. Naar verwachting worden de eerste woningen al in februari 2022 opgeleverd. Uw nieuwbouwwoning is dus na aankoop al heel snel beschikbaar en u hoeft niet lang te wachten voordat u uw intrek kan nemen in uw nieuwe woning!

Plan Wingerd fase 1 is gelegen in de wijk Zuidbroek. Dit is een nieuwbouwwijk in Apeldoorn Noordoost en kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid, de vele voorzieningen en gebouwd rondom het groenrijke park genaamd Park Zuidbroek. In dit park valt er van alles te beleven, zo kun je hier sporten, picknicken of gewoon genieten! Ook is er van alles te vinden voor kinderen zoals een speeltuin, het voetbalveldje en een waterspeelplaats. Naast deze prachtige natuur beschikt de wijk ook over veel voorzieningen. Zo is er in de wijk een supermarkt gevestigd en zijn er diverse scholen te vinden.

Woningen
De verkoop betreft 6 eindwoningen gelegen aan de Van Wijnbergenstraat en aan Van Baerstraat te Apeldoorn. De woningen beschikken over 3 slaapkamers en hebben een totaal woonoppervlakte van 105 m². De woningen hebben een moderne uitstraling dat perfect past binnen deze wijk. Daarnaast geeft de met hout omgeven voordeur een robuust en speels effect aan de woningen.

INDELING

Begane grond: Hal met toilet en meterkast. Open keuken en tuingerichte woonkamer voorzien van schuifpui voor toegang naar de tuin.

1e Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping: Bereikbaar middels vaste trap, overloop met wasmachine aansluiting en 3e slaapkamer.

Bij deze woningen zijn geen koperskeuzes mogelijk.

Voor deze woningen is een antispeculatiebeding van toepassing!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2021

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 055-5777107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wingerd fase 1

€ 310.000 v.o.n.