Park Marialust Remeha

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 429.500 tot € 965.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 49 (49 beschikbaar)
  • Wonen 91 tot 198 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 240 tot 557 m²

Project Park Marialust Remeha

START ONLINE VERKOOP DONDERDAG 14 OKTOBER 2021 12.00 UUR. INSCHRIJVEN MOGELIJK TOT 26 OKTOBER 12.00 UUR.

Locatie Remeha
De stedenbouwkundige structuur op de locatie Remeha legt een verbinding tussen het rechte verloop van de Vlijtseweg en het gebogen paden- en wegenverloop met de glooiende taluds van De Parken. Waar de gebogen wegen en de paden samenkomen, wordt een driehoekig plantsoentje aangebracht. Langs deze padenstructuur liggen kavels met villa’s en aan de noordkant twee appartementengebouwen met elk 14 appartementen.

Vrijstaande woningen
In deelplan Remeha van Park Marialust komen luxueuze woningen met een architectonische knipoog naar het verleden. U heeft de keuze uit maar liefst 5 verschillende typen vrijstaande woningen. De woningen zijn duidelijk familie van elkaar, maar allemaal net weer even anders.

twee-onder-een-kapwoningen
De twee-onder-een-kapwoningen op de Remeha locatie hebben dezelfde villa-achtige vormen als de vrijstaande woningen. De combinatie van dwars- en langskap biedt unieke mogelijkheden om te variëren met de plattegronden; de linker- en rechterhelft zijn ongeveer even groot, maar totaal verschillend van indeling.

Twee appartementengebouwen
Wanneer u straks over de Vlijtseweg langs Park Marialust rijdt, zult u zonder twijfel gegrepen worden door de uitstraling van de twee appartementencomplexen op de Remeha. De fraaie horizontale lijnen van de twee gebouwen springen direct in het oog, net als de grote raampartijen en enorme buitenruimtes. De kleinschalige gebouwen lijken uit het groen op te rijzen en zetten de toon voor een plandeel dat tot de verbeelding spreekt. De twee appartementengebouwen bestaan uit drie bouwlagen en een vierde laag met twee penthouses. De gebouwen hebben fraaie dakoverstekken en grote balkons op het zuiden, westen en oosten. Beide gebouwen hebben een gezamenlijke ondergrondse garage waar u uw auto veilig parkeert.

Stappenplan Start Verkoop
Stap 1: Ga naar de website 2: Klik op de button ‘Start Verkoop schrijf u hier in’ die op de homepage staat OF klik op ‘Schrijf u in’ in de menubalk.
Stap 3: Staat u al ingeschreven voor de nieuwsbrief en heeft u al een account? Log dan in. Stond u nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief dan heeft u nog geen account. Meld u aan door uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan ter bevestiging een mail met uw inloggegevens.
Stap 4: Als u ingelogd bent op uw account, dan verschijnt er links een menu. Klik op ‘digitaal inschrijfformulier’.
Stap 5: Het digitale inschrijfformulier is geopend. Lees eerst goed de verkoop- en inschrijfprocedure door die in de introtekst van het inschrijfformulier staat.
Stap 6: Na het lezen van de verkoop- en inschrijfprocedure kunt u klikken op ‘ga verder met het inschrijfformulier’. Het inschrijfformulier bestaat uit 4 onderdelen: NAW-gegevens, financiële gegevens, voorkeuren bouwnummers (maximaal 10 mogelijkheden) en ondertekening. Vul alle 4 de onderdelen zo volledig mogelijk en naar waarheid in. In het laatste onderdeel kunt u met uw muis een handtekening zetten op het formulier en aanvinken dat u akkoord gaat met de voorwaarden.
Stap 7: Heeft u het inschrijfformulier helemaal volledig en naar wens ingevuld? Dan kunt u het inschrijfformulier verzenden. Als de inschrijving gelukt is, krijgt u automatisch een mail toegestuurd met een bevestiging dat de inschrijving gelukt is.
Stap 8: Mocht u na het inleveren van het formulier toch nog iets willen wijzigen, dan is dit mogelijk tot dinsdag 26 oktober 12.00 uur. U logt dan opnieuw in op uw account en kunt het inschrijfformulier wijzigen en opnieuw versturen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 49 huizen in dit project zijn er nog 49 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Rodenburg Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 055-5268268

Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 055-5220226
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing