De Silo Apeldoorn

Apeldoorn Bouw gestart
Van € 345.000 tot € 999.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
  • Wonen 59 tot 175 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5

Project De Silo Apeldoorn

In Havenpark in het centrum van Apeldoorn verrijst De Silo. Wie in een groene omgeving woont, wordt aantoonbaar gelukkiger, gezonder en ouder. De Silo staat letterlijk met haar voeten in het park. Ook in het ontwerp vind je volop groen terug. Dit markante woongebouw telt 24 karakteristieke appartementen verdeeld over vijf verdiepingen.
Laatste kans! 88% van de appartementen is verkocht en de bouw is inmiddels gestart. Er zijn nog drie penthouses te koop van 111 tot en met 114m² en een buitenruimte variërend van 12 tot 15m² . De penthouses zijn uitgerust met een fraaie SieMatic keuken met Siemens apparatuur en een luxe afgewerkte badkamer. Daarnaast ben je volledig voorbereid op de toekomst met een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming en _ koeling.
Zie jij jezelf hier al wonen?

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw december 2022

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Silo Apeldoorn

Van € 345.000 tot € 999.000 v.o.n.