Villa de Rijn

Arnhem Verkoop gestart
Van € 756.000 tot € 2.495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (1 beschikbaar)
 • Wonen 108 tot 230 m²
 • Aantal kamers 1 tot 3

Project Villa de Rijn

DE VERKOOP IS IN VOLLE GANG, NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

Ziet u zichzelf al wonen op deze adembenemende locatie aan de Rijn, op een steenworp afstand van de Arnhemse binnenstad? De verkoop van Villa de Rijn is in volle gang en de bouw start binnenkort!

Villa De Rijn
Een Landmark aan het water met een adembenemend uitzicht.

Wonen in Arnhem geeft u ruimte en rust of juist reuring op de momenten dat u dit wilt. Het ‘Haagje van het oosten’, zoals deze stad ook wel wordt genoemd, heeft een elitaire uitstraling met een rijke historie. Met het oog op uw toekomstig woongenot, bouwen wij op één van de mooiste locaties langs de Rijn het royale en luxe appartementencomplex Villa De Rijn. Uw uitzicht wordt een levendig panorama dat zijn weerga niet kent. Hier te wonen, staat garant voor een dagelijks nieuwe beleving!

De verkoop van de appartementen in Villa De Rijn start binnenkort! Ziet u zichzelf al wonen op deze adembenemende locatie aan de Rijn, op een steenworp afstand van de Arnhemse binnenstad? Meld u dan nu aan op de website, zo wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen.

Kiezen is delen
Zes ‘State Of The Art’ appartementen duurzaam gebouwd
Villa De Rijn ademt rust, ruimte en comfort. Dat ervaart u binnen de ruime afmeting van de Tuinappartementen met een woonoppervlak van ca. 115 m² tot ca. 121 m² en een appartementsbreed terras van 40 m2. Zoekt u het graag hogerop, dan valt uw keuze mogelijk op één van de vier Rijnzicht-appartementen met maar liefst ca. 108 m² tot 230 m² woonoppervlak en een royale buitenruimte. Alle appartementen zijn voorzien van een royale living met open keuken, twee grote slaapkamers en een riante badkamer. In een vroeg stadium van de bouw heeft u nog invloed op de indeling en afwerking. U installeert naar eigen keuze of maakt gebruik van onze projectspecialisten.

Fraaie architectuur
Modern wonen met een historisch mooi uitzicht
Het complex met de witgekeimde gevels en speelse houtaccenten oogt modern maar voegt zich naadloos tussen natuur en aanlendende villa’s. De grote glaspartijen van uw appartement bieden een subliem uitzicht over de rivier en haar uiterwaarden. Dit geeft u beslist een gevoel van ultieme vrijheid. In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging voor elk appartement. Het complex voorziet in tien parkeerplaatsen waarvan er een of twee zijn inbegrepen bij de aankoop van elk appartement. Het plaatsten van een laadpaal voor hybride voertuigen behoort tot de opties. Vanzelfsprekend wordt uw appartement duurzaam en energiezuinig opgeleverd.

Centraal gesitueerd
Een natuurrijke omgeving met alle wenselijke voorzieningen
Uw schitterende appartement staat aan de fraaie en rustige Hulkesteinseweg in Arnhem Noord. De toegangsweg is een brede fietsstraat waar auto’s te gast zijn. Deze autoluwe weg wordt overwegend gebruikt door bestemmingsverkeer. De binnenstad is op loopafstand en biedt een aantrekkelijke schakering aan trendy conceptstores en gevestigde winkelnamen. Arnhem kent elke denkbare voorziening die past bij een stad van dit formaat. Dat de rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken, is te danken aan een unieke combinatie van knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen.

Eenvoudige en effectieve bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer
Voor uw zakelijke belangen zijn er belangrijke uitvalswegen naar andere delen van Nederland en Duitsland. Hiervan is de A12 met verbindingen naar de A2 en de A27 de meest bekende. Internationale treinverbindingen brengen u met hogesnelheidstreinen in korte tijd naar dertien verschillende steden in Duitsland of via Brussel naar Parijs. Naast een knap staaltje architectuur, is het Centraal Station van Arnhem het belangrijkste spoorwegknooppunt in Oost-Nederland.

De verkoop documenten zijn te vinden in uw persoonlijke online account. Heeft u nog geen online account? Maak deze aan door u aan te melden als belangstellende via het aanmeldformulier op de projectwebsite.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van de betrokken makelaars!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2021

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Begane grond

  Galerijflat € 756.000 v.o.n.
  • wonen 108 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Begane grond (Bouwnr. 4) 108 m² wonen 3 kamers € 756.000 v.o.n.
  Begane grond (Bouwnr. 3) Verkocht 121 m² wonen 3 kamers € 847.000 v.o.n.
 • Eerste verdieping

  Tussenverdieping Van € 756.000 tot € 2.495.000 v.o.n.
  • wonen 109 tot 230 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Eerste verdieping (Bouwnr. 5) Verkocht 230 m² wonen 4 kamers € 1.840.000 v.o.n.
 • Tuin

  Galerijflat Van € 756.000 tot € 2.495.000 v.o.n.
  • wonen 109 tot 230 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Tuin (Bouwnr. 1) Verkocht 121 m² wonen 3 kamers € 790.000 v.o.n.
  Tuin (Bouwnr. 2) Verkocht 115 m² wonen 3 kamers € 790.000 v.o.n.
 • Tweede verdieping

  Penthouse Van € 756.000 tot € 2.495.000 v.o.n.
  • wonen 109 tot 230 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Tweede verdieping (Bouwnr. 6) Verkocht 230 m² wonen 4 kamers € 2.495.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Willemsen makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 026- 4452751

Roel Willemsen Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 23:00
Bel 026-3274455
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing