Saksen Weimar: De Appèlplaats

Arnhem
Van € 650.000 tot € 695.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (geen beschikbaar)

Open Huis

  1. Dinsdag 7 december van 15:00 tot 18:00

Project Saksen Weimar: De Appèlplaats

Het is zo ver! De tien luxueuze appartementen en het penthouse van De AppèlPlaats op Saksen Weimar gaan op dinsdag 7 december in Pre-sale. Bent u erbij? We hopen het van harte!

Hiervoor dient u zich via de projectwebsite, aan te melden; u kunt dan ook in uw persoonlijke account laten weten voor welk(e) appartement(en) u belangstelling heeft.

Saksen Weimar ligt in Arnhem-Noord. Vlak bij het centrum met de uitgestrekte Veluwe aan uw voeten. Ga eindeloos wandelen door parken, over heidevelden en langs zandverstuivingen. Of pak de fiets en ontdek de bruisende Arnhemse binnenstad. Wat een geweldige plek om te wonen.

De AppèlPlaats telt zes woonlagen. De appartementen en het penthouse bevinden zich van de eerste tot en met de zesde woonlaag. Op de begane grond zijn de voor- en achterentree en de gezamenlijke en afgesloten fietsenstalling. De bergingen zijn gelegen in de ondergrondse kelder. Parkeren kan op de begane grond rondom het gebouw, onder de woonlagen met appartementen.

In totaal komen er tien appartementen, twee per verdieping, met als kroon op het torentje een zeer exclusief penthouse. De tien appartementen krijgen een woonoppervlak van circa 120 m2. De appartementen worden ruim, comfortabel, energiezuinig en zeer sfeervol. Elk appartement heeft de ruimte voor drie ruime slaapkamers, een geweldige woonkamer met open keuken en een ruim op het westen georiënteerd terras dat vrij uitkijkt over het groen en de wijk. Daarmee wordt de AppèlPlaats een geweldig slotakkoord op Saksen Weimar.

KOM NAAR DE PRE-SALE BIJEENKOMST

Op dinsdag 7 december ontvangen we u graag in de St. Jozefkerk in Arnhem. Uiteraard vindt deze bijeenkomst verantwoord plaats, binnen de huidige richtlijnen van het RIVM. Kunt en wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier op de projectwebsite waar u een tijdslot tussen 15.00 en 18.00 kan selecteren dat u het best schikt. We vragen alle aanwezigen om een geldige QR-code en deze tijdsloten te respecteren.

De Pre-sale is geen Start verkoop. Met deze bijeenkomst willen we u graag informeren over de huidige stand van zaken in het project De AppèlPlaats. Tijdens de bijeenkomst wordt aan de hand van panelen het project aan u gepresenteerd. Daarnaast is er de gelegenheid om vragen te stellen. Alle informatie zal ook op de website worden geplaatst.

Verkoopprijzen
Op dit moment zijn de definitieve prijzen van de appartementen en het penthouse nog niet exact bekend. De verkoopprijzen zullen starten tussen de €650.000,- en €695.000,- vrij-op-naam. Afhankelijk van het uiteindelijke afwerkingsniveau worden de definitieve koopsommen vastgelegd.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 11 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Saksen Weimar: De Appèlplaats

Van € 650.000 tot € 695.000 v.o.n.