OeverGroen

Arnhem Verkoop gestart
Van € 327.500 tot € 389.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (23 beschikbaar)
  • Wonen 117 tot 136 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 113 tot 175 m²

Project OeverGroen

OeverGroen Arnhem ligt ideaal. Wie hier woont, wandelt zo naar Strand Zuid Arnhem, de oevers van de Nederrijn of natuurgebied Meinerswijk. Óf je steekt de brug over en geniet van alles wat het bruisende centrum van Arnhem te bieden heeft. Kies jij voor het beste van twee werelden?

Wonen in Malburgen
Aan de Vlierstraat komt OeverGroen Arnhem. Een nieuwbouwplan dat Malburgen weer een stukje mooier maakt. Malburgen is volop in ontwikkeling. Een mooi moment om in te stappen. Op 21 oktober starten we met de verkoop van de woningen. Tijd dus om je kennis te laten maken met onze plannen.

23 nieuwbouwwoningen
OeverGroen Arnhem bestaat uit 23 duurzame eengezinswoningen van circa 117 tot 136 m² groot. Er is veel aandacht besteed aan de details in het metselwerk. Net zoals bij de woningen aan de overkant van de Vlierstraat. Zo sluit alles mooi bij elkaar aan. Elke woning heeft een fijne tuin. Een prettige plek om op te groeien of om met z’n tweetjes te genieten van het goede leven.

De locatie
OeverGroen Arnhem ligt ideaal. De rust van de natuur is binnen handbereik. Loop de straat uit en je vind een weids uitzicht over de uiterwaarden van de Nederrijn. Een heerlijke plek om te wandelen, hardlopen of fietsen. Richting de rivier de Nederrijn vind je diverse activiteiten zoals Strand Zuid Arnhem, diverse terrassen en een watersportcentrum. Een stukje verderop heb je bij het natuurgebied Meinerswijk. Hier kun je genieten van nog meer natuur! In de wijk Malburgen vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om fijn te wonen. Wil je het stadscentrum opzoeken? Het is maar 10 minuutjes fietsen naar het bruisende centrum van Arnhem. Hier vind je kleine, authentieke straatjes, gezellige terrasjes, fijne restaurants en een breed scala aan winkels. OeverGroen Arnhem, het beste van twee werelden!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er nog 23 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing