De Tuin van Elden

Arnhem Verkoop gestart
Van € 203.700 tot € 795.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (3 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 176 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 131 tot 447 m²

Project De Tuin van Elden

FASE 7
Rijwoningen van € 289.000,- tot € 334.000,-
Vrijstaande woning € 667.500,-

Volop in bloei
De Tuin van Elden staat volop in bloei. De afgelopen jaren is het dorpse wijkje uitgegroeid tot een levendige en vooral heel groene en gezellige wijk. Er wordt volop geleefd, beleefd en genoten en die ontspannen dorpse sfeer vind je straks ook terug in fase 7. Ook fase 7 van De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentieke dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden. Ruim, rustig en toch met alle voorzieningen in de buurt.

Gasloos, authentiek en fraai
In fase 7 presenteren wij met trots één vrijstaande woning, twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. Bijzonder aan deze woningen is dat ze volledig gasloos worden gebouwd en mede daardoor helemaal klaar zijn voor een duurzame en energiezuinige toekomst. De woningen in fase 7 maken samen deel uit van een buurtje met een authentiek dorpse sfeer. De woningen staan er aan smalle straatjes, met hun gevels dicht aan de weg en de tuinen worden afgeschermd door een groene haag. De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, maar zijn stuk voor stuk fraaie gezinshuizen op een plek waar niet alleen jij, maar ook je kinderen de tijd van hun leven zullen hebben.

Rij- en hoekwoningen - Bouwnummers 223 t/m 228
Het fraaie rijtje met zes fijne gezinswoningen ligt aan de Opusstraat. In de basis zijn ze gelijk aan elkaar, maar toch zijn ze allemaal net even anders door bijvoorbeeld een raam in de zijgevel of een andere gevel. Welke woning je ook kiest; ze zijn allemaal even ruim, comfortabel en duurzaam en worden standaard opgeleverd met 8 zonnepanelen. En de woningen zijn vooral ook erg mooi dankzij de toegepaste donkere gevelstenen, contrasterende kozijnen en de opvallende mansardekap. Bijzonder is zonder meer het niveauverschil in je achtertuin.

Vrijstaande woning - Bouwnummer 216
In fase 7 van De Tuin van Elden heb je de keuze uit een royale vrijstaande woning op een kavel van 379 m2. Wat direct opvalt is de speelse architectuur van de woning, de hoge puntige kap, de schitterende gevelstenen en fraaie witte kozijnen. Van buiten is de woning al mooi, van binnen misschien nog wel meer. Met een royale living, aangebouwde garage, vier slaapkamers op de eerste verdieping en op zolder volop mogelijkheden voor een extra kamer. De woning is volledig gasloos en worden opgeleverd inclusief 10 zonnepanelen.

DE APPARTEMENTENVILLA
van € 492.500,- tot € 795.000,- v.o.n.

EVE Architecten uit Nijverdal heeft een unieke woonbeleving ontworpen: een stijlvolle appartementenvilla met slechts zes appartementen en een penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin.

Royaal en compleet
De zes appartementen variëren in grootte van 100 m² tot 120 m² en beschikken op de verdiepingen over een terras van circa 20 m² en op de begane grond over een imposante privétuin. Het penthouse beschikt over een vloeroppervlak van 158 m² en een royaal terras van maar liefst 38 m². Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een complete badkamer en drie slaapkamers.

Hoog afwerkingsniveau
De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit. De keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak en wens worden ingericht. Alle appartementen hebben standaard houten kozijnen en stompe binnendeuren. Ook hoogwaardige installaties waaronder een warmtepomp en vloerverwarming zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken alle appartementen over eigen nutsvoorzieningen en op het dak worden zonnepanelen geplaatst.

Geweldige uitstraling
Bij binnenkomst in het complex geeft de fantastische vide tot in de nok een overweldigend gevoel. Het statige en stijlvolle karakter wordt versterkt door het unieke ontwerp met imposante gevelpartijen, een grote verscheidenheid aan raampartijen, gevelmaterialen en kleurgebruik. Alle kozijnen en buitendeuren worden uitgevoerd in hardhout en voorzien van een hoogwaardige lak. Het metselwerk is bijzonder door zijn verband en verschillende rollagen. Daarnaast geeft de royale buitenruimte het ultieme binnen/buitengevoel.

Aan alles gedacht
Vijf van de appartementen beschikken over een eigen inpandige berging van ca. 8 m² op de begane grond. Eén appartement en het penthouse beschikken over een separate berging buiten het hoofdgebouw. Ook heeft elke bewoner een eigen parkeerplaats onder de gedeelde carport en de meeste appartementen beschikken over een 2e parkeerplek op eigen terrein.

FASE 6 | Een dorps buurtje

Deze fase bestaat uit 6 tweekappers, 4 vrijstaande woningen en 4 vrije kavels. Samen gaan ze een buurtje vormen met een authentiek dorpse sfeer. De woningen staan er aan smalle straatjes, met hun gevels dicht aan de weg, omringd door een grote tuin.

Veel variatie
De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy.

Gasloos, duurzaam en waardevast
Fase 6 is de eerste fase in De Tuin van Elden die we volledig gasloos gaan bouwen. De woningen in fase 6 krijgen dus geen gasaansluiting meer, maar worden in plaats daarvan uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp. Je nieuwe woning in De Tuin van Elden wordt daarmee toekomstbestendig, duurzaam, efficiënt én waardevast.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2019

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Tuin van Elden

Van € 203.700 tot € 795.000 v.o.n.