Asselyn

Assen Verkoop gestart
Van € 249.500 tot € 400.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 15 (1 beschikbaar)
 • Wonen 91 tot 187 m²
 • Aantal kamers 3 tot 7
 • Perceel 119 tot 152 m²

Project Asselyn

De laatste fase betreft zeer ruime (geschakelde) stadsvilla’s en appartementen.

Fase 1a is opgeleverd, fase 1b is in aanbouw, fase 2 start bouw medio maart 2021 en nu de laatste woningen in verkoop.

Heerlijk ruim en modern wonen vlakbij het gezellige centrum van Assen. Het kan in Asselyn! Het laatste woonaanbod, dat half januari in verkoop gaat, bestaat uit ruime vier laagse stadvilla’s, geschakelde stadsvilla's en hippe appartementen.

Stadsvilla's: Stads en stoer
De stadsvilla’s in Asselyn worden gebouwd aan het Veemarktplein, dichtbij de stadsboulevard. De architectuur van de ruim opgezette stadsvilla's is geïnspireerd op de pakhuizen die aan het einde van de 19e eeuw werden gebouwd. Maar in tegenstelling tot vroeger zijn deze stadsvilla's uitstekend geïsoleerd, volledig gasloos en voorzien van een duurzame warmtepomp en comfortabele vloerverwarming. De afwisseling in gevelkleur en de vorm van het dak geeft elke woning een eigen karakter.

Wonen aan de stadsboulevard
Op de hoek van het plan worden de laatste appartementen gerealiseerd. De extra grote geschakelde stadsvilla's liggen aan de stadsboulevard. Asselyn is een ideale plek om heerlijk te wonen, te werken en te recreëren.

Het enorme parkeerterrein aan de rand van de stad wordt geschikt gemaakt voor woningbouw. Het zuidelijk deel tussen restaurant YuMe, de Abel Tasmanflat en verzorgingshuis Anholt blijft het parkeer- en evenemententerrein. De Paul Krugerstraat loopt straks over het plein.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

Omgeving

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Waar vroeger de beestenmarkt werd gehouden op het Veemarktplein, komen nu maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot appartementen en van hofwoningen tot lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

Het enorme parkeerterrein aan de rand van de stad wordt geschikt gemaakt voor woningbouw. Het zuidelijk deel tussen restaurant YuMe, de Abel Tasmanflat en verzorgingshuis Anholt blijft het parkeer- en evenemententerrein. De Paul Krugerstraat loopt straks over het plein.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2019

Nieuws

 • 17 juni 2021

  Voortgang bouw Asselyn fase 2 - Assen

  Midden in de stad wonen en toch het idee hebben dat je in een dorp bent; welkom in Asselyn! In fase 2 worden 14 hofwoningen in het autoluwe gedeelte van Asselyn gerealiseerd. In het ontwerp van de hofwoningen komt ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 23 maart 2021

  Voortgang bouw Asselyn - Assen

  Op dit moment hebben we nog 1 bouwnummer beschikbaar: bouwnummer 19. Dit ruime 2-laagse appartement is in aanbouw. Je kan hier dus op zeer korte termijn al wonen! Interesse? Bel dan met één van de betrokken ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 19 februari 2021

  Succesvolle toewijzing laatste woningaanbod Asselyn

  Nog 1 bouwnummer beschikbaar!Op dit moment hebben we nog 1 bouwnummer beschikbaar: bouwnummer 19. Dit ruime 2-laagse appartement is in aanbouw. Je kan hier dus op zeer korte termijn al wonen! Interesse? Bel dan met ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Morgen bereikbaar vanaf 8:45
Bel 0592 338 410

HuitingSchoon

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0592-390321
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads