Het Slot van Diepstroeten

Assen Verkoop gestart
Van € 256.500 tot € 358.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (2 beschikbaar)
  • Wonen 80 tot 110 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger De bouw is gestart! Nu kopen is al in begin 2022 wonen!

Project Het Slot van Diepstroeten

DE BOUW IS GESTART! NU KOPEN IS AL IN BEGIN 2022 WONEN!

Wil jij wonen als een vorst? Dat kan in de állerlaatste fase van Woonpark Diepstroeten.
Er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar.

Het Slot van Diepstroeten ziet eruit als een middeleeuws kasteel. Of als een 19e-eeuws landhuis, het is maar vanuit welke hoek je kijkt. Van buiten heeft het Slot een historische uitstraling, maar van binnen voldoen de appartementen aan de modernste eisen voor comfort en gemak. De appartementen zijn gasloos, duurzaam en energiezuinig. Alle appartementen hebben vloerverwarming, kunststof kozijnen met HR++ dubbelglas en een individuele warmtepomp met bron (in de winter wordt er warm water opgepompt en in de zomer heerlijk koel water). De warmte-terug-wininstallatie zorgt voor een juiste luchtbalans in het appartement.

Van een oeroud bos tot kronkelende beekjes. Middenin dit idyllische landschap ligt Woonpark Diepstroeten. Straks staan er verspreid tussen vijvers en groen zo’n 250 eengezinswoningen. Als sluitstuk komt er nu een majestueus woongebouw met 23 appartementen: Het Slot van Diepstroeten. Het torent straks als een ‘landmark’ boven de wijk uit.

Bezoekers kunnen Woonpark Diepstroeten daardoor straks al vanuit de verte zien liggen. In het oog springt de samensmelting van bouwstijlen. De ene helft doet denken aan een middeleeuwse verdedigingstoren, een donjon. De andere helft is uitgevoerd naar een klassiek-modern ontwerp. Als ’s morgensvroeg de nevel boven het landschap optrekt, beleef je vanaf je balkon een grandioze zonsopgang. Ja, dit is een woonplek waar je als een vorst kunt leven.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Het Slot van Diepstroeten

Van € 256.500 tot € 358.000 v.o.n.