Acmesa

Assen Verkoop gestart
Van € 449.500 tot € 599.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (22 beschikbaar)
  • Wonen 130 tot 175 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 135 tot 290 m²

Project Acmesa

Helemaal thuis in de stad!

VERKOOP GESTART!

LOCATIE
Waar vind u nog zo’n mooie woonplek, zo dichtbij de stad? U wandelt vanaf hier op uw gemak in slechts een paar minuten de binnenstad van Assen in. Ideaal als u bijvoorbeeld een avond naar de schouwburg of de bioscoop gaat en na die tijd nog wat wilt drinken. Of als u op het terras af wilt spreken met vrienden. Lekker uitgebreid shoppen of een gezellig evenement bezoeken; het kan allemaal!

Wat betreft bereikbaarheid kunt u het in Acmesa Assen gewoon niet beter treffen. U woont niet alleen op een steenworp afstand van de stad, u zit hier met de auto ook in no-time op de A28 richting Groningen of Zwolle.

HET PLAN
De beste balans vinden tussen spanning en ontspanning is soms topsport. Terwijl de dynamiek van de stad u een boost geeft, is het ook belangrijk dat u thuis lekker uit kunt rusten. Laat dat nu precies zijn wat Acmesa Assen u biedt; een plek om u na een lange drukke dag terug te trekken binnen de muren van uw mooie woning of om in uw eigen tuin te relaxen terwijl u geniet van de rust, dicht bij het centrum.

De rand van dit plan wordt gekenmerkt door stadse villa’s en het binnengebied bestaat uit twee-onder-één-kapwoningen rond een verrassend hofje. Het gaat er net zo rustig aan toe als in een heuse stadsbinnentuin. De spannende mix van traditioneel en stedelijk maakt het wonen hier extra aantrekkelijk. De kinderen laat u veilig spelen in de speeltuin en bij de wadi. Bovendien is er altijd plek voor uw auto; op uw eigen oprit of op de gezamenlijke parkeerplaats in het parkeerhof.

WONINGTYPES
- 1 vrijstaande woning;
- 10 hofwoningen;
- 8 levensloopbestendige woningen;
- 15 stadswoningen (half vrijstaand, stadswoning en stadswoning XL).

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkeling van dit project?

Meld u dan vrijblijvend aan op de projectwebsite: woneninacmesa.nl of op nieuwwonendrenthe.nl

*Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2023

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Maandag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 0592 338 410

HuitingSchoon

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel +31592390321
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing