Wonen in Bloemrijck

Assen Verkoop gestart
Van € 290.000 tot € 349.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 13 (geen beschikbaar)

Project Wonen in Bloemrijck

Binnen het project “Wonen in Bloemrijck” worden 13 rijwoningen aangeboden door Geveke Bouw & Ontwikkeling.

‘Wonen in Bloemrijck’ wordt gerealiseerd aan de Pelikaanstraat in de woonwijk Assen-Oost. Dit fraaie kleinschalige nieuwbouwplan wordt ontwikkeld met oog voor groen. De woningen worden duurzaam gebouwd en door de ruimtelijke groene opzet van het plan, een fijne plek om te wonen voor zowel jong als oud. In de nabijheid zijn er tal van voorzieningen zoals een groot winkelcentrum, centraal station en scholen. Binnen 8 minuten fietsen sta je in het bruisende stadshart van Assen. Even tot rust komen en genieten van de natuur? Landgoed Valkenstijn en het Amelterbos liggen op loopafstand.

De 13 comfortabele, stijlvolle gezinswoningen krijgen een strakke vormgeving met sprekende gevelsteen, karakteristieke accenten en natuurlijk met de techniek van nu. De bijna energie neutrale (BENG) woningen worden geheel gasloos en duurzaam verwarmd door een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge wooncomfort optimaal. Luxe sanitair behoort tot het standaard.

Dit betekent kortgezegd: duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!
De percelen variëren qua grootte van circa 114 m2 tot circa 196 m2. De woonoppervlakte bedraagt circa 118 m2. Alle woningen beschikken over een separate berging.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het project ‘Wonen in Bloemrijck’? Schrijf je dan snel in op de projectpagina NieuwWonen Drenthe (nieuwwonendrenthe.nl) of neem contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressie geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2021

Nieuws

 • 13 januari 2022

  Alle woningen van het nieuwbouwproject Wonen in Bloemrijck zijn verkocht!

  ‘Wonen in Bloemrijck’ wordt gerealiseerd aan de Pelikaanstraat in de woonwijk Assen-Oost. Dit fraaie kleinschalige nieuwbouwplan wordt ontwikkeld met oog voor groen. De woningen worden duurzaam gebouwd en door de ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 21 december 2021

  Eerste koop- aanneemovereenkomst getekend!

  In totaal omvat het project 13 comfortabele, stijlvolle gezinswoningen. Deze woningen krijgen een strakke vormgeving met sprekende gevelsteen, karakteristieke accenten en natuurlijk met de techniek van nu. De bijna ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 1 december 2021

  Succesvolle toewijzing 'Wonen in Bloemrijck'

  Deze week zijn de eerste optiegesprekken geweest met de optanten die een toewijzing hebben ontvangen voor een bouwnummer. Tijdens deze gesprekken is zowel de verkoopdocumentatie als het nieuwbouwproces besproken. De ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

In dit project worden 13 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Wonen in Bloemrijck

Van € 290.000 tot € 349.000 v.o.n.