Woonpark Diepstroeten Kavels

Assen Verkoop gestart
Van € 162.500 tot € 299.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 37 (3 beschikbaar)
 • Wonen 200 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 494 tot 1.074 m²

Project Woonpark Diepstroeten Kavels

Deelfase Klein Scandinavie

Je eigen droomhuis bouwen op het mooiste plekje van Woonpark Diepstroeten? Dat kan in deelgebied Klein Scandinavië.
Je kunt kiezen uit 14 vrije kavels, met ruimte voor woningen met een Scandinavische look. Dit zijn bovendien de laatste vrije bouwkavels op het woonpark.
De kavels liggen aan de rustige, groene bosrand van de woonwijk. Dankzij de vele volgroeide bomen geniet je hier van veel beschutting en privacy. De kavels variëren in grootte van 499 tot maar liefst 1079 vierkante meter.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ervaar Woonpark Diepstroeten in volle glorie
Woonpark Diepstroeten is een prachtig wandelgebied. Maar juist omdat er zoveel te zien is, zie je gemakkelijk wat over het hoofd. Het wandelpad is ppnieuw uitgezet, dus je kunt weer kilometers lang door park en bos wandelen. Zo kun je alle prachtige facetten van Woonpark Diepstroeten zelf zien en ervaren.

WONEN IN HET GROEN, VOOR ELK WAT WILS

Uw nieuwe thuisbasis aan de zuidoostelijke rand van Assen biedt letterlijk het beste van twee werelden. Volop natuur, maar ook alle voorzieningen bij de hand. U heeft een uitgebreid winkelcentrum in de buurt, u zit zo op de N33 en de A28 en u fietst in 10 minuten naar het centrum.

Woonpark Diepstroeten biedt u een diversiteit aan energiezuinige woningen, zowel in de huur- als koopsector. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het bespaart u als bewoner ook direct maandelijks veel geld! U heeft de keuze uit appartementen, twee-onder-een-kappers, maar ook geschakelde, eind- en vrijstaande woningen en vrije kavels. Kortom: een duurzame en betaalbare droomlocatie met voor elk wat wils!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2019

Nieuws

 • 4 augustus 2020

  Bouwwerkzaamheden Klein Scandinavië - Diepstroeten

  Op Woonpark Diepstroeten is het mogelijk je eigen droomhuis te realiseren in het deelplan Klein Scandinavië. Op een aantal kavels zijn de eerste bouwwerkzaamheden zichtbaar. Van de 14 kavels zijn inmiddels 10 ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 18 december 2019

  De bouw van De Hoeven start voorjaar 2020

  Dat is goed nieuws voor de toekomstige bewoners: de bouw van hun rij-of hoekwoning start in het voorjaar 2020 en is naar verwachting voor de kerst in datzelfde jaar al klaar. Wat een heerlijk vooruitzicht. Met de ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 10 oktober 2019

  Van fijn huren naar fijn kopen.

  Sebastiaan Waalkes (33) is een van de toekomstige bewoners van De Hoeven. Hij vertelt waarom hij nu al fan is van Fijn Wonen. Sebastiaan woont nu in een huurhuis met het Fijn Wonen-label. Dat bevalt zo goed dat hij ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Woonpark Diepstroeten Kavels

Van € 162.500 tot € 299.500 v.o.n.