Kreekrijk De Velden

Assendelft Bouw gestart
Van € 540.000 tot € 799.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 77 (29 beschikbaar)
  • Wonen 128 tot 163 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 145 tot 400 m²

Project Kreekrijk De Velden

Project De Velden in Kreekrijk is in aanbouw! Verwachte oplevering zomer/Q3 2024!
ACTIE: tekent u voor 1 augustus 2023 dan krijgt u een bijdrage in uw dubbele woonlasten tijdens de bouw van max € 10.000,-

Geen zorgen meer over uw energietekening in deze roerige tijden? Kies dan voor een woning in De Velden Kreekrijk Assendelft! De woningen worden allemaal voorzien van bodemwarmtepomp waarvan de energie wordt geleverd door de standaard aan te brengen zonnepanelen zodat er nagenoeg geen energiekosten meer zullen zijn voor verwarming, warm tapwater en koeling. Dat geeft rust in deze bewogen tijd. Bereken uw voordeel op de projectwebsite.

KREEKRIJK ASSENDELFT
Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. Centraal gelegen aan de grens van de groene zoom, wordt Kreekrijk verrijkt met het nieuwe deelplan De Velden.

DE KWALITEITEN VAN DE VELDEN KREEKRIJK
De woningen zijn over vier velden verdeeld, omringd door water en groen. Dit wordt een bijzonder buurtje, op een unieke plek. Een nieuwbouwwijk van nu, met gevarieerde woningen en een sterke eigen identiteit. Wat mag je verwachten?
• Alle woningen hebben een extra brede beukmaat van 6 meter
• Veel ruimte: alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een compleet ingerichte zolderverdieping met 2 kamers en een bergruimte met de wasmachine- en drogeraansluiting.
• Heel veel meerwerkopties! Denk aan het vergoten van de woning met een aanbouw in diverse uitvoeringen, hiermee kan het woonoppervlakte worden uitgebreid tot wel 40 m2, een tuinkamer worden gerealiseerd of de berging worden vergoot. Maar ook de mogelijkheid tot een inloopkast, dakkapel of riante schuifpui. Voor de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning behoort een tweede badkamer op de 2e verdieping ook tot de mogelijkheden. Wat een luxe.
• Een zeer duurzame uitvoering met een bodemwarmtepomp (in eigendom) welke voorziet in vloerverwarming én vloerkoeling op alle verdiepingen.
• Een royale badkamer met (dubbele) wastafel en inloopdouche.
• Een apart opgesteld toilet op de eerste verdieping indien u kiest voor een twee-onder-een-kapwoning.
• Mooie materialen in een traditionele Zaanse architectuurstijl. Kijk voor de kleurstelling van de gevels, dakpannen en gevelbekleding van jouw favoriete woning in de uitgebreide brochure op de projectwebsite DeVeldenKreekrijk.nl.

WIL JE OOK WONEN IN DE VELDEN KREEKRIJK?
Schrijf je dan in, via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite deVeldenKreekrijk.nl. Alle belangrijke verkoopdocumentatie vind je op de website. Onder de downloads tref je uitgebreide informatie over alle woningen. Vragen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen graag over dit mooie project.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 77 huizen in dit project zijn er nog 29 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kreekrijk De Velden

Van € 540.000 tot € 799.000 v.o.n.