Kreekrijk - eengezinswoningen (deelplan G)

Assendelft Bouw gestart
Van € 512.700 tot € 547.200 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (3 beschikbaar)
  • Wonen 150 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 143 tot 250 m²
Blikvanger Nog enkele hoekwoningen beschikbaar! Bouw is gestart!

Project Kreekrijk - eengezinswoningen (deelplan G)

BOUW IS GESTART!
RUIME HOEKWONINGEN (Deelplan G) - SCHERP IN PRIJS VERLAAGD!!

In deelplan G in nieuwbouwwijk Kreekrijk wordt een gevarieerde woonwijk gerealiseerd van appartementen tot vrijstaande woningen, voor elke leeftijdscategorie wat wils.

In het hart van deelplan G zullen de hoek- en eindwoningen van woningtype Koperwiek en Bonte Specht gebouwd worden. Bij beide woningtypen wordt met verschillende kapvormen, kleur- en materiaalgebruik gewerkt waardoor elk huis zijn eigen specifieke karakter krijgt.

In het aan de linkerkant (west) geplande woonblok wordt woningtype KOPERWIEK gebouwd. In het bouwblok aan de oostkant komt het woningtype BONTE SPECHT.

De bouw van Koperwiek zal eerder starten dan die van Bonte Specht. Meerwerkmogelijkheden bij type Koperwiek en Bonte Specht zijn in overleg met de aannemer bespreekbaar.

Buiten worden de huizen uitgerust met een berging en opgetrokken uit baksteen, onderhoudsarme gevelbekledingsplanken en voorzien van zonnepanelen.
Binnen worden de woningen gasloos uitgevoerd en voorzien van een warmtepompinstallatie, vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Alles conform Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.

De woonoppervlaktes starten vanaf ca. 142 m2 - 150 m2
Inhoud: vanaf ca. 526 m3 - 581 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 143 m2 – 250 m2 eigen grond

Ben je nader geïnteresseerd? Neem contact met ons op en we informeren je graag verder!

Foto's

Omgeving

In het noordwesten van de gemeente Zaanstad, in Assendelft, wordt het nieuwbouwproject Kreekrijk ontwikkeld. Dit is de laatste grote uitleglocatie van de gemeente Zaanstad. Een aantrekkelijke woonplek die direct aansluit bij en verweven is met het omliggende landschap De Omzoom aan de westzijde, de woonwijk Saendelft aan de zuidoostzijde en het spoor aan de noordoostzijde. In de komende jaren zullen er ruim 900 woningen gebouwd worden.

De nieuwe Zaanse wijk Kreekrijk wordt niet alleen een aardgasloze energiezuinige wijk, maar ook qua woningbouw heel gevarieerd. De ambitie is om een zo duurzaam en energiezuinige mogelijke wijk te ontwikkelen, met behoud van woongenot.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop oktober 2022
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Brantjes Makelaars Zaanstad

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 075 640 1888
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kreekrijk - eengezinswoningen (deelplan G)

Van € 512.700 tot € 547.200 v.o.n.