De Lanen van Baerle

Baarle-Nassau Bouw gestart
Van € 215.000 tot € 650.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (12 beschikbaar)
  • Wonen 45 tot 176 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
  • Perceel 92 tot 419 m²

Project De Lanen van Baerle

Eigentijds en gevarieerd wonen in een stukje groen, dát zijn de Lanen van Baerle! Omringd door de zuiderburen ontwikkelen zich kansen om in Baarle-Nassau centraal te wonen. Met de school om de hoek, en de Sint Jansstraat nabij, is er leefruimte voor mogelijkheden. Het zoemt al langer van deze mooie plannen. Want naast ‘wonen’ krijgt groen een educatieve hoofdrol. Met speelse ruimte voor biodiversiteit krijgt deze wijk een fantastisch groen buitenleven met een eigentijds karakter.

Te voet naar centrum? Of een ommetje naar de bakker? Kinderen die zelfstandig naar school kunnen lopen? Dicht bij Breda en Tilburg wordt gebouwd aan de realisatie van allerhande verbindende woonwensen.

Een welkom thuis, een vertrouwd gevoel én een gemoedelijke sfeer zijn voorwaarden voor de geboorte van een fijne buurt. Waar iedereen heerlijk woont, van jong tot oud. Dit plan geeft ruimte aan buurtzin, in een natuurlijke verbinding. De Lanen van Baerle heeft diverse unieke eigenheden in zich verenigd. Ook qua architectuur is elke woning ‘verbonden’ met de andere.

Tegelijkertijd heeft elke woning een eigentijds karakter. En daar voel jij je thuis! Ook het woonmenu biedt dat herkenbare thuisgevoel. Op je waarom. Je hebt namelijk iets te kiezen. Met onze maximale invulling van woon-, comfortwensen en bouwopties bouwen we aan jouw thuis. Ontdek het, beleef het en krijg een klik met jouw huis.

Je hebt in dit plan de keuze uit 7 bijzondere patiowoningen, 6 blokwoningen, 4 duo-, 2 tussen- en 2 hoekwoningen, 12 twee-onder-één kap woningen op grote of juist compactere kavel. Daarnaast presenteren zich 3 vrijstaande woningen en 8 rijwoningen. Elke woning heeft een eigen herkenbare uitstraling én unieke mogelijkheden.

De gezinswoningen huisvesten ook volop woonkansen. Sommige gezinswoningen hebben zelfs nóg bredere woonmogelijkheden. Liever baden en slapen op de begane grond? Dat kan in de patiowoning, enig in z’n soort. Je ziet, alle woningen hebben elk hun eigentijdse aardigheid. Ze schitteren door de aantrekkelijke afwisselende eigentijdse architectuur. En elk huis staat op z’n eigen prachtige plekje. Bovendien zijn er kavels met een garage én carport. Wat jouw keuze ook wordt, met deze woningen ga je voor duurzaam woongenot. En dat geeft energie!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2022
Start bouw januari 2023

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Lanen van Baerle

Van € 215.000 tot € 650.000 v.o.n.