HUBERTUSHOF BAARN - zes villa appartementen van uitzonderlijke klasse

Baarn
Van € 725.000 tot € 1.485.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)
 • Wonen 121 tot 180 m²
 • Aantal kamers 4

Project HUBERTUSHOF BAARN - zes villa appartementen van uitzonderlijke klasse

De stille schoonheid van het oeroude bosgebied ten oosten van Baarn is in de loop der eeuwen niet onopgemerkt gebleven. Welgestelde lieden uit Amsterdam en Utrecht stichtten er in de zeventiende eeuw prachtige landgoederen. De grandeur van dit gebiedt vindt u straks terug in uw eigen achtertuin. Een prachtige groene locatie aan de rand van Baarn. Letterlijk op steenworp afstand van Kasteel Groenveld en het bij behorende parkbos.

"Wonen in een Meesterwerk, het summum in woongenot"

Hubertushof heeft een tijdloos-monumentale uitstraling, doordachte architectuur met historisch besef. Het is ontworpen met respect voor de verhoudingen volgens de reeks van Fibonacci, verhoudingen die in de natuur veel terugkomen. Het fraaie gebouw wordt traditioneel en ambachtelijk opgetrokken met enkel gebruik van de allerbeste materialen en biedt alle technologische mogelijkheden van nu. Het terrein van Hubertushof is licht glooiend met eeuwenoude bomen. De door een landschapsarchitect ontworpen stinsen tuin wordt geheel aangelegd en zal een prachtig ensemble vormen met de naastgelegen tuin van buitenplaats "Berg en Dal"

De villa bestaat uit twee delen, gescheiden door een monumentale centrale hal. Onder de villa bevindt zich het souterrain met de afgesloten parkeergarage. In de appartementen ligt het afwerkingsniveau uitzonderlijk hoog. Alle appartementen zijn goed geïsoleerd en voorzien van de meest duurzame energietechniek (warmtepomp & zonnepanelen). De appartementen zijn allemaal uniek, ze variëren in woonoppervlak, buitenruimte en zijn geheel gelijkvloers of hebben een interne trap (eigen lift optioneel). Daarnaast worden de woningen voorzien van moderne comfort verhogende domotica en beveiliging. Een project van dit kwaliteitsniveau is een zeldzaamheid. Ontwerp en realisatie door Adarma Architecten BNA en Koelewijn Bouw.

Foto's

Omgeving

Baarn als buitenkans
Baarn ligt op de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar de lagere gelegen Eemvallei. Dat levert een bijzonder afwisselende omgeving op: in het zuiden en westen bos- en weidegronden, de Eem in het Oosten (met een uitstekende vaarverbinding naar het IJsselmeer en de Randmeren) en het groene polderlandschap rondom Eemdijk in het Noorden. Aan de vele historische landgoederen in de omgeving dankt het bosgebied bij Baarn zijn prachtige structuur van lanen, paden en waterpartijen.

Tegenwoordig is Baarn nog altijd een oogstrelend groen dorp. Het karakter wordt voor een groot deel bepaald door de villawijken uit het eind van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw. Aan het rijke verleden dankt het dorp bovendien zijn aantrekkelijke dorpskern, het grote aantal exclusieve winkels en uitstekend horeca aanbod. Ook op cultureel is Baarn een levendig dorp, met veel kleinschalige evenementen op het gebied van muziek, theater en film. Vanuit Baarn uitstekende weg verbindingen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Amersfoort en er is een NS Station.

360° foto's en video

Planning

Verwachte start bouw maart 2021

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Villa appartementen

  Benedenwoning en bovenwoning Van € 725.000 tot € 1.485.000 v.o.n.
  • wonen 121 tot 180 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

HUBERTUSHOF BAARN - zes villa appartementen van uitzonderlijke klasse

Van € 725.000 tot € 1.485.000 v.o.n.