Dorpsweide

Babberich Verkoop gestart
Van € 284.000 tot € 465.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (4 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 148 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
  • Perceel 102 tot 269 m²

Project Dorpsweide

Nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar in fase 1.

70% van fase 1 is verkocht en de verkoper is voornemens om in januari 2024 te starten met de bouw. Wij hebben daarom voor een aantal woningen meerwerkkeuzes moeten maken om kopers een woning aan te kunnen bieden met bijvoorbeeld een uitbouw en/of openslaande deuren.
Vraag naar de nog beschikbare woningen en de keuzemogelijkheden per bouwnummer.

In de Dorpsweide zullen 32 zeer duurzame koopwoningen gerealiseerd. Het aanbod varieert van vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopbestendige woningen en rijwoningen. De woonwijk Middag-Oost wordt een wijk met een veilige infrastructuur, een pluktuin, een speelplaats voor kinderen, een hondenuitlaatplaats en een speelveld voor sporten en bewegen, midden in het centrum van Babberich.

De woningen zijn all-electric, voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen en worden gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw.
Het dakvlak met de meest gunstige zonoriëntatie wordt voorzien van (minimaal 14) zonnepanelen, wat ervoor zorgt dat de energielasten een stuk lager uitvallen. In deze tijd met hoge energiekosten toch mooi meegenomen!

Vrijstaande woningen: bouwnummers 1*, 4*, 9, 14, 15 en 18*

Twee-onder-een-kapwoningen: bouwnummers 2*, 3*, 10, 11, 12, 13, 16* en 17*

Levensloopbestendige woningen: bouwnummers 25 t/m 32

* fase 2

Industriële woningen
Het plan kent een variatie in bouwconcepten, waaronder een innovatief en duurzaam woningbouwconcept voor bouwnummers 5 t/m 8 (twee-onder-een-kapwoningen) en 19 t/m 24 (rijwoningen), welke op industriële wijze tot stand komt. Deze woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant- en klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is alleen nog een kwestie van monteren. Na gereedkomen van de fundering wordt de woning in één dag op de bouwlocatie gemonteerd, waarna de afbouw kan beginnen. Zo worden onder andere de trap en de badkamer kant-en-klaar in de woning gehesen.

Industriële woningen
Wonen in een woning gerealiseerd in dit concept, betekent comfortabel en onbezorgd wonen in een onderhoudsarm huis met een hoogwaardige afwerking en lage energielasten. Van de compleet ingerichte badkamer en van triple beglazing tot kunststof buitenkozijnen: alles is erop gericht om de woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken.

Twee-onder-een-kapwoningen: bouwnummers 5 t/m 8

Hoek- en tussenwoningen: bouwnummers 19 t/m 24

Foto's

Omgeving

Babberich
Babberich is een klein dorp met circa 1875 inwoners. Het is een populaire bestemming voor toeristen, wandelaars en fietsers, met name door de prachtige omgeving. Het heuvelachtige Bergherbos ligt ten oosten van Babberich en is voorzien van prachtige wandel- en fietsroutes. Ook Landgoed Halsaf is met haar rijke historie en authentieke sfeer zeker een bezoek waard. Het van oorsprong Middeleeuwse kasteel is inmiddels in gebruik als Bed & Breakfast en als vergader- en feestlocatie.

In de omgeving
Ook de andere dorpjes in de gemeente Zevenaar zijn de moeite waard om te bezoeken. De rijke geschiedenis zie je overal terug en geven de dorpjes een authentiek en romantisch karakter. Grotere steden als Arnhem en Doetinchem zijn vanuit Babberich goed te bereiken en lenen zich uitstekend voor een dagje winkelen of een hapje eten. Voor watersporters is er volop vermaak op het nabijgelegen Rhederlaag of Stroombroek.

Volop voorzieningen
In Babberich zijn alle voorzieningen binnen handbereik, zoals een supermarkt, een basisschool, verschillende eetgelegenheden, sportverenigingen en het Kulturhus. Kulturhus de Borg is het kloppend hart van het dorp en een plek om samen te komen. Het bevindt zich op een steenworp afstand van de Dorpsweide.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2022

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Dorpsweide

Van € 284.000 tot € 465.000 v.o.n.