Hooghland Bakel

Bakel Verkoop gestart
Van € 334.000 tot € 439.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (5 beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 117 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 267 tot 499 m²

Project Hooghland Bakel

6 VRIJSTAANDE EN 12 TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN

Hooghland, een prachtige wijk in het zuidwesten van het dorp Bakel, waarin lommerrijke lanen met elkaar worden verbonden door een statige laan Boothuizen, met eromheen een oase van rust en groen. Hooghland biedt u luxe wonen in ruimte, vrijheid en privacy, in een kwalitatief hoogwaardig woongebied met alle voorzieningen nabij. In Hooghland vindt u variatie in riante, vrijstaande woningen en twee-onder-een kap-woningen.

Geheel in de ruim opgezette stijl van Hooghland zijn de zes fraaie vrijstaande woningen met aangebouwde berging gelegen. Hier krijgt groots wonen betekenis, vanaf maar liefst 536 m3. Ontworpen voor een optimale beleving van ruimte. Opvallend is de prachtige voorgevel in jaren ‘30 stijl met grote raampartijen en het ambachtelijke metselwerk met verfijnde details. De diepe en royale achtertuin ligt op het zuiden.
De twaalf twee-onder-een kap-woningen met aangebouwde berging sluiten helemaal aan bij de ruime uitstraling van Hooghland. Achter een mooie belijning, warme kleuren metselwerk met fraaie ornamenten, de hoge raampartijen en het imposante dak gaat een riante eengezinswoning schuil, vanaf maar liefst 479 m3. Zo heeft u een woning die in alle opzichten voldoet aan uw woonwensen, voor nu en nog vele jaren.
Beide woningen zijn voorzien van de nieuwste toepassingen op het gebied van comfort, energie-efficiëntie, isolatie, duurzaamheid en veiligheid. Met onze Persoonlijke Huisvesting zijn bovendien tal van uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk.

Foto's

Omgeving

Het bruist in Bakel. Zoals het een echt Brabants dorp betaamt, kent Bakel een bijzonder bloeiend verenigingsleven, een gezellig centrum en jaarlijks terugkerende evenementen. Voor alle inwoners uit ‘Boakel’, van jong tot oud. Op sportief gebied, met onder meer hockey, voetbal, tennis, golf, basketbal, volleybal of de jaarlijkse Zeskamp. Daarnaast komen ook de muziek- en cultuurliefhebbers aan hun trekken, met een harmonie, toneelvereniging en Heemkundekring. En carnavalsvereniging De Pierewaaiers, met als motto ‘In Boakel in de stroat hangen zeuve piere an d’n droad’. Daarnaast loopt heel Bakel jaarlijks uit voor evenementen, waaronder de kermis, Tractor Pulling Bakel, Kindervakantieweek, Torendag, het Pleinconcert en Streetrock. In het dorp zelf vindt u vermaak in een aantal gezellige cafés en restaurants, rondom het dorpshart met winkels. Bakel is niet alleen wonen in een dorp, maar vooral léven in het dorp.

Vanaf het landelijk gelegen Bakel bent u via de provinciale weg in een kwartiertje in het gevarieerde centrum van Helmond of in een half uur in Eindhoven. Voor uw werk, om te winkelen, om vrienden of familie te bezoeken of gewoon voor een heerlijke dag ontspanning. Ook de auto een keer thuislaten en met het openbaar vervoer gaan, is geen probleem. Vanaf het centrum van het dorp is een directe busverbinding naar het station in Helmond. En zoekt u graag eens de stilte op, dan wandelt of fietst u vanuit Bakel zo de omringende natuurgebieden in. Met bossen, heide, vennen en de Peel, met zijn typische flora en fauna, waardoorheen kilometerslange wandel- en fietsroutes lopen. Kortom, Bakel is een uitstekende plek om wonen met werken en recreëren te combineren.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hooghland Bakel

Van € 334.000 tot € 439.000 v.o.n.