Nieuwbouwproject Burgthoven III

Barneveld Verkoop gestart
Van € 300.000 tot € 725.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (2 beschikbaar)
  • Wonen 121 tot 177 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 126 tot 555 m²

Project Nieuwbouwproject Burgthoven III

Wonen in Burgthoven III

Wie wil dat niet? Wonen in een nieuwbouwwoning met de sfeer van vroeger. De nieuwe kinderrijke woonwijk aan de zuidkant van de gemeente Barneveld wordt opgesierd met een klein aantal tot de verbeelding sprekende woningen. Wonen als een vorst, in de sfeer van de jaren 30, maar met de gemakken van nu én ook nog op een unieke plek. Dat is waar Burgthoven III voor staat!

Hier treft u een landelijke omgeving met uitvalswegen en voorzieningen, zoals scholen en winkels, om de hoek. De ruime woningen zijn stuk voor stuk duurzaam en energiezuinig. Daarmee zijn ze helemaal klaar voor de toekomst.

De nieuwe woonwijk Burgthoven wordt afgerond. Tussen de reeds gerealiseerde woningen en de Nederwoudseweg, zal de laatste fase worden ontwikkeld. De kwaliteit van Burgthoven, de kwaliteit van de locatie en het uitdagende beeldkwaliteitsplan heeft de architect gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen voor wat betreft het ontwerp van de woningen. De uitgangspunten waren helder; een tot de verbeelding sprekend, samenhangend buurtje ontwerpen die de sfeer en het karakter van de wijk omarmt, de sfeer en het karakter van de architectuur van de jaren 1920-1940. De Burgthoven zou een zekere rust moeten uitstralen binnen een historisch referentiekader.

De nieuwe woningen zijn de afronding van de nieuwe woonwijk. De uitstraling van de woningen sluit aan op de architectuur van de rest van de wijk. Dat vraagt om bijzonder zorgvuldig ontworpen woningen en een hoogwaardige uitvoering. Doordat de vormentaal van de woningen voor alle types min of meer gelijk is gehouden is er eenheid en rust in het straatbeeld ontstaan. Rust door de gevels weinig verschillend uit te voeren en dezelfde steenkleuren en ornamenten toe te passen. Fraai metselwerk met mooie ambachtelijke detaillering, zoals rollagen en staand metselwerk, kozijnomkaderingen en een goot met ambachtelijke gootklossen zorgen voor een rijk gedetailleerde architectuur. De variatie en individualiteit van de woningen binnen de sterke architectonische samenhang maken de buurt als geheel een prettige woonomgeving. Iedere woning een eigen identiteit. Met de diverse kopers-opties kunt u de woning verder voor u op maat vormgeven. Met veel plezier hebben de architecten hun best gedaan woningen te ontwerpen die passen bij uw manier van leven, uw huis, uw thuis.

DE WONINGEN

2 Vrijstaande woningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 365 m² tot 555 m²
- woonoppervlakte ca. 177 m²
- inhoud ca. 785 m³ incl. garage
- koopsom vanaf € 650.000,- v.o.n. tot € 725.000,- v.o.n.

4 Twee-onder-een-kapwoningen
- perceeloppervlakte ca. 321 m²
- woonoppervlakte ca. 161 m²
- inhoud ca. 680 m³ incl. garage
- koopsommen € 540.000,- v.o.n.

4 Hoekwoningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 177 m² tot 219 m²
- woonoppervlakte ca. 121 m²
- inhoud ca. 481 m³
- koopsommen vanaf € 360.000,- v.o.n. tot € 385.000,- v.o.n.

2 Middenwoningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 126 m² tot 134 m²
- woonoppervlakte ca. 121 m²
- inhoud ca. 458 m³
- koopsommen vanaf € 310.000,- v.o.n. tot € 312.500,- v.o.n.

• De hoek- en middenwoningen worden standaard voorzien van een houten berging. De garage bij enkele hoekwoningen zijn optioneel. De twee-onder-een kapwoningen en de vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een garage;
• De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2020;
• Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie meldt u bij de verkopende makelaars.

EEN DUURZAME EN ENERGIEZUINIGE BASIS

Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO-footprint die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.
Daarom worden de woningen van het project Burgthoven III standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Barneveld. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

'Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in Burgthoven III. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!'

Foto's

Omgeving

MET HEEL VEEL PLEZIER WONEN IN BARNEVELD

Met ruim 55.000 inwoners is Barneveld veruit de grootste woonkern van de gemeente. Een kern die groter wordt, maar het overzichtelijke niet verliest. Niet alleen Barnevelders, maar ook veel mensen uit andere delen van het land, wonen graag in Barneveld. Het geheim? De combinatie van goede voorzieningen én landelijke rust.

Aan de zuidzijde van Barneveld ontwikkelt de nieuwbouwwijk Burgthoven III zich tot een aantrekkelijke woonwijk, grenzend aan het landelijk gebied en aan de Barneveldse beek. Fraai aangelegde randzones verbinden de wijk met het omliggende gebied. Ook de ontsluiting is gunstig: op korte afstand gelegen van de A30 en van het centrum van Barneveld, met een goede fietsverbinding naar het landelijk gebied en het centrum. In de nabijgelegen wijk “Veller” is het station Barneveld-Zuid gerealiseerd. Dit is onderdeel van de Valleilijn; een succesvolle treinverbinding tussen Amersfoort en Ede. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een aantrekkelijke woonwijk. Op korte afstand van Burgthoven is een breed aanbod van scholen voor basis- en voortgezet onderwijs aanwezig. Ook is er een ruime supermarkt aan de rand van het plangebied gerealiseerd. Barneveld is een heerlijk dorp om in te wonen, met allerhande voorzieningen in de buurt. Ontdek het knusse van een gezellig dorp en geniet straks van uw eigen woning. Welkom in Barneveld.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop mei 2020
Verwachte start bouw januari 2021
Verwachte oplevering december 2021

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing