Krijtenberg 8 levensloopbestendige woningen

Beegden Bouw gestart
€ 407.802 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)
  • Wonen 98 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 345 tot 427 m²

Project Krijtenberg 8 levensloopbestendige woningen

Nieuwbouwdag zaterdag 1 april 2023.
Kom langs bij ons op kantoor tussen 11:00 en 13:00 uur en ontvang meer informatie over onze nieuwbouwprojecten!

LANDELIJK WONEN, LAATSTE BESCHIKBAAR

Wonen in Krijtenberg zal synoniem worden voor prettig wonen in een landelijke omgeving. De oude hoeve, die gebouwd is op de grondvesten van het historische Kasteel Beegden, wordt samen met de oorspronkelijk gracht in eren hersteld. Deze hoeve heeft ook de sfeer bepaald in de rest van het bouwplan. Inmiddels is het plan bijna compleet, nadat deze 8 levensloopbestendige woningen gebouwd zijn.

RUIMTE, COMFORT EN EEN HISTORISCHE BASIS

Krijtenberg ligt verder tegen een waterrijk natuurgebied aan. Toekomstige bewoners krijgen dan ook het beste van twee werelden: het comfort van hedendaagse voorzieningen met materialen van duurzame kwaliteit, en een heerlijk wandel-, speel- en recreatiegebied vlak bij de huisdeur. Voeg hier de historische elementen, verwijzend naar de rijke geschiedenis, aan toe, en u krijgt een goed beeld van het uitermate prettige woonklimaat dat u kunt ervaren op het project Krijtenberg in Beegden.

CENTRALE LIGGING

De ligging van Krijtenberg is centraal, met Roermond en Weert op een steenworp afstand, terwijl Eindhoven, Venlo en Maastricht op nog geen half uur rijden van het Maasgouw-dorp Beegden liggen. De gemeente Maasgouw heeft verder alle noodzakelijke voorzieningen in huis. Kortom, een ideale plaats om te wonen. Wie weet bouwt u uw toekomst ook wel op deze historische grond.

INDELING LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN:

Via de overdekte entree is de hal bereikbaar. De hal geeft toegang tot de inpandige berging met de aansluitingen van het witgoed en de technische installaties, meterkast, toilet en de keuken. De keuken is ruim van opzet, heeft een vide en heeft een direct zicht op de tuin middels de openslaande deuren. De keuken is NIET inbegrepen. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en geeft toegang tot de 2e hal. De woonkamer is praktisch ingedeeld voor een zit- en eetgedeelte. De tweede hal geeft toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en toilet. Beide slaapkamers hebben zich op de tuin. De hoofdslaapkamer is zelfs voorzien van openslaande deuren.

De tuin aan de achterzijde is naar eigen wens in te delen en in te richten. Via de rechterzijde is de tuin achterom bereikbaar. Kavel 1 tot en met 4 is gelegen op het Oosten en kavel 5 tot en met 8 is gelegen op het Westen. Verder is er aan de rechterzijde van de woning een carport gelegen voor het plaatsen van de auto.

De woningen worden gebouwd met duurzame materialen en eigentijdse voorzieningen waardoor optimaal wooncomfort en gerieflijkheid is gegarandeerd. Zo is de woning voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, waardoor een lage energierekening gegarandeerd is.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek met onze projectmakelaar Janneke Karis om de mogelijkheden te bespreken.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop februari 2022
Start bouw december 2022

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Maat Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0475-351970
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Krijtenberg 8 levensloopbestendige woningen

€ 407.802 v.o.n.