Thuis in de Wieden - vrijstaand - Belt Schutsloot

Belt-Schutsloot
Van € 585.000 tot € 625.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (4 beschikbaar)
  • Wonen 235 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 452 tot 571 m²

Project Thuis in de Wieden - vrijstaand - Belt Schutsloot

Splinternieuw en duurzaam wonen, met eigen aanlegsteiger midden in het karakteristieke dorp Belt-Schutsloot. In Belt-Schutsloot komen 4 vrijstaande woningen. De woningen hebben een krachtige architectuur met veel sfeervolle en karakteristieke details in metselwerk en gevels. De woningen worden gasloos gebouwd.
Een nieuwe woonwijk midden in Belt-Schutsloot betekent heerlijk nieuw wonen met de sfeer van eeuwenoude tradities. Rietpramen, actieve verenigingen en de jaarlijkse gondelvaart zorgen voor een levendige omgeving.

Het nieuwbouwproject is gunstig gelegen ten opzichte van dorpskern en uitvalswegen. De dorpskern biedt een basisschool, voetbalvereniging, supermarkt en diverse horecagelegenheden. Op 5 km afstand ligt een middelbare school en het winkelcentrum van Zwartsluis. Daarnaast liggen de pittoreske plaatsen Vollenhove, Blokzijl en Giethoorn in de directe omgeving.

Naast de goede ligging in de dorpskern van Belt-Schutsloot, liggen de woningen tegen de rietvelden met vele vaarwegen. De vaarwegen, direct grenzend aan het nieuwbouwplan, bieden een groot netwerk van prachtige vaarroutes voor de pleziervaart. Bovendien staat Belt-Schutsloot bekend om het mooiste waterweggetje van Overijssel ‘De Femsloot’.

De 4 vrijstaande woningen zijn allemaal ruime woningen met een rijke uitstraling, mede dankzij verbijzonderheden in het metselwerk en de typerende kapvorm.
Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van luchtwarmtepompinstallatie en vloerverwarming. Wat deze woningen uniek maakt is dat deze naar eigen wens kunnen worden ontworpen. Alle woningen hebben de mogelijkheid een eigen ligplaats te creëren voor boot of sloep of hebben een eigen ligplaats in het centraal gelegen haventje.

Heeft u belangstelling? Reageer dan snel! De inschrijving sluit 29 september 2021, 17.00 uur.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0522 746021
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Thuis in de Wieden - vrijstaand - Belt Schutsloot

Van € 585.000 tot € 625.000 v.o.n.