Monsmarem

Bergen aan Zee Verkoop gestart
Van € 441.000 tot € 1.033.050 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (geen beschikbaar)
  • Wonen 65 tot 143 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Monsmarem

Monsmarem te Bergen aan Zee: verkoop is gestart op 10 maart 2022!

De verkoop van de 11 appartementen Monsmarem is van start. U kunt per email op de brochure, prijslijst en inschrijfformulier opvragen.

Inschrijving sluit woensdag 16 maart 2022 om 12.00 uur.

Inschrijven voor de appartementen kan tot woensdag 16 maart 12.00 uur. U kunt de stukken rustig en uitgebreid bekijken. De volgorde van binnenkomst van de inschrijving maakt namelijk niet uit, zolang deze maar voor 16 maart 12.00 uur binnen is. Dit kan door inleveren van het inschrijfformulier bij ons op kantoor of via de e-mail:

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat er nog aanvullende vragen zijn. Het verkoopteam staat voor u klaar om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden via 072 - 5322420 of stuur een e-mail met uw vraag naar

Het goede nieuws is dat de omgevingsvergunning inmiddels onherroepelijk is geworden! De aannemer is momenteel druk bezig met alle voorbereidingen, zodat er z.s.m. gestart kan worden met de bouw als de appartementen zijn verkocht.

Blijkt dat u één van de gelukkigen bent, dan wordt u vanaf 18 maart gebeld. De inschrijvers die geen appartement toegewezen hebben gekregen, zullen uiterlijk 18 maart hiervan per e-mail op de hoogte worden gesteld.

Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van de brochure.

Het voormalige hotel Monsmarem in Bergen aan Zee is in 2018 gesloopt. Hiervoor in de plaats komt een appartementengebouw met elf appartementen met een oppervlakte tussen de 64m2 en 143m2 GO. Elk appartement heeft zijn eigen parkeerplaats en berging.

Het gebouw kenmerkt zich door de dubbele kapvorm, de strakke detaillering en de hoge mate van transparantie, waardoor de prachtige omgeving van Bergen aan Zee optimaal beleefd wordt. De dubbele kapvorm zorgt ervoor dat het gebouw geleding krijgt, hierdoor voegt het zich qua schaal in de omgeving. De entree is centraal gelegen tussen de twee kapvormen en biedt toegang tot een ruime en lichte hal met trappenhuis en rolstoeltoegankelijke lift.

In de materialisatie is gekozen voor stoere en weersbestendige materialen, passend op een plek als de deze zo dicht bij de kustlijn. Gekozen is voor antracietkleurige keramische dakpannen, deze zijn zowel op het dak als langs de gevel toegepast en daardoor als het ware als een deken over het gebouw gelegd. Hierdoor krijgt het gebouw een rustige uitstraling en worden de strakke kapvormen extra benadrukt. Aan de voor- en achtergevel zijn het de buitenruimtes en grote glaspartijen de blikvangers. Als laatste zijn op diverse plekken aluminium lamellen toegepast, die extra verfijning aanbrengen.

Omgeving

KUNSTENAARSDORP
Bergen is van oudsher bekend als kunstenaarsdorp en werd reeds in de tiende eeuw de heerlijkheid Bergen genoemd. De mooie ligging aan bos en duin, vlakbij de zee en de diversiteit in huizenbouw geeft Bergen een karakteristieke uitstraling. Het licht, de ruimte en de lommerrijke lanen inspireren schilders, schrijvers en architecten tot het scheppen van veel moois.
Als je door het dorp wandelt zie je galerieën, goed gesorteerde boekwinkels en musea die je eraan herinneren dat je in een kunstenaarsdorp verblijft.

BOS EN DUINEN
Het dorp ligt midden in een bosrijke omgeving. Heerlijk om in dit groene decor te wandelen, met of zonder hond of paard. En
voor je het weet loop je in de duinen te genieten van de prachtige omgeving (zorg er wel voor dat je voor het duingebied van de PWN een duinkaart hebt gekocht).

HET CENTRUM
In de dorpskern, rondom de Ruïnekerk, vind je tal van winkels, boetiekjes, terrassen en gastvrije restaurants. Er is hier altijd iets te doen. De winkels zijn elke dag open en het hele jaar door worden activiteiten georganiseerd. Bergen is bruisend en een vakantiebestemming voor jong en oud!

BADPLAATS
Het nog jonge dorp Bergen aan Zee is langzamerhand uitgegroeid tot een echte badplaats. Ruim 100 jaar geleden is vanuit particulier initiatief dit dorp ontstaan; niet vanuit een verleden van vissers of een haven, zoals elders aan de Noordzeekust het geval was. Tot op de dag van vandaag is de kleinschaligheid van Bergen aan Zee goed behouden en dat maakt Bergen aan Zee een unieke badplaats aan de Noord-Hollandse kust.

STRAND
Aan het strand zijn diverse strandpaviljoens waar het goed verblijven is; ook bij herfststormen of een winterse dag. Het strand en de zee bieden plezier voor iedereen: baden, hardlopen, fietsen en ook bij kitesurfers en catamaranzeilers is Bergen aan Zee een geliefde plaats.

WINKELEN
Wat dacht u van de vele sfeervolle winkels en boetiekjes, de supermarkten, de wekelijkse kunstmarkt, en tevens een veelvoud aan heerlijke restaurants en gezellige koffietenten. Bergen heeft het en u raakt er niet snel uitgekeken. Indien u toch het pittoreske Bergen eens wilt ontvluchten dan bent u binnen 10 autominuten in het centrum van Alkmaar.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2022

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Kuyper & Blom Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-5322420
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Monsmarem

Van € 441.000 tot € 1.033.050 v.o.n.