Residence Mazairac

Bergen op Zoom Verkoop gestart
Van € 205.000 tot € 1.350.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (81 beschikbaar)
  • Wonen 46 tot 260 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
Blikvanger Residence Mazairac - 81 appartementen op een unieke centrum locatie

Project Residence Mazairac

Zaterdag 23 april was de start verkoop van Residence Mazairac. De brochure, bijbehorende prijslijst en het inschrijfformulier is die dag op locatie overhandigd aan alle aanwezige geïnteresseerden.

Het huidige inschrijfformulier staat op 7 mei. Veel van u hebben afgelopen zaterdag aangegeven dat dit vanwege de meivakantie een erg kort tijdspad is. In overleg is met de ontwikkelaar derhalve besloten om de datum voor het inleveren van het inschrijfformulier te verlengen tot en met 14 mei.

Was u zaterdag niet in de gelegenheid dan is dat natuurlijk geen probleem. De stukken zijn als vanzelfsprekend af te halen op het informatiecentrum Residence Mazairac (Erasmuslaan 12, Bergen op Zoom) waar Buuron & Kuipers Makelaars gedurende kantoortijden aanwezig zal zijn (9:00 – 17:00 uur).

Op de projectwebsite van Residence Mazairac zijn alle relevante documenten overigens nu tevens te downloaden.

Wij zijn nu dus eindelijk gestart met de verkoop van 81 levensloopbestendige koopappartementen op de plek van de Mazairac Opel garage in Bergen op Zoom. AKM projectontwikkeling BV heeft het bouwplan “Residence Mazairac” ontwikkeld aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom. Het bouwplan is gelegen aan de Erasmuslaan 4-10 te Bergen op Zoom, waar momenteel nog opstallen staan van de voormalige Mazairac garage.

Met Residence Mazairac is er een echte landmark in the making! Het wordt een gebouw met verschillende hoogteaccenten. De appartementen variëren tussen 46-149 m² met natuurlijk 2 enorme penthouses van 230 & 260 m² .

Het totale project bestaat uit een nieuwbouw appartementencomplex met 81 appartementen over 7 bouwlagen. Op de begane grond komt een afgesloten, deels overdekt, stallingsterrein met een algemene opstelplaats voor fietsen. Op de eerste verdieping bevindt zich een gemeenschappelijke binnentuin.

Het complex is gebouwd in U-vorm en bestaat uit 5 bouwblokken, te weten:

Blok A (zijde Erasmuslaan)
Blok B (Toren, zijde Erasmuslaan/Pater Luijtenpad)
Blok C (zijde Pater Luijtenpad)
Blok D (Toren zijde Patersbos/Pater Luijtenpad)
Blok E (zijde Patersbos)

Highlihgts:
Het complex beschikt over 2 gemeenschappelijke entrees met intercom instalatie en lift
Het complex beschikt over een duurzame gasloze (all-electric) energievoorzieningen met zonnepanelen
Ieder appartement beschikt over een warmteregeling door middel van vloerverwarming en vloerkoeling (voortaan gasloos leven)
De appartementen worden opgeleverd inclusief Bruynzeel keuken met bij bepaalde appartementen keuze uit hoek- of eilandopstelling
De appartementen worden geleverd inclusief Villeroy & Boch Architectura sanitair en Grohe kranen
Ieder appartement heeft een privé parkeerplaats op het stallingsterrein en een separate inpandige berging
Er zijn natuurlijk diverse optionele maatwerk mogelijkheden

De bouwplanning zoals deze er nu ligt is dat we in de maanden september en oktober de bestaande opstallen zullen wegnemen, de bodem saneren en bouwvoorbereidingen treffen. In november zal aan worden gevangen met de bouwwerkzaamheden (heiwerk). Het streven is vervolgens dat wij voor de bouwvak van 2024 willen opleveren aan onze kopers.

Zie tevens de projectwebsite van Residence Mazairac

Mocht u alvast een gratis waardebepaling willen van uw huidige woning, dan komen wij natuurlijk graag geheel vrijblijvend langs. Het kost u niets, al vinden wij koffie wel erg lekker!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop april 2022
Verwachte start bouw november 2022
Verwachte oplevering juli 2024

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 81 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Residence Mazairac

Van € 205.000 tot € 1.350.000 v.o.n.