Parkzoom

Bergschenhoek
Van € 895 tot 1.010 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 28 (geen beschikbaar)
 • Wonen 110 tot 135 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 119 tot 173 m²

Omschrijving

Parkzoom
Parkzoom is een nieuwbouwwijk in het noordwesten van Bergschenhoek, gemeente Lansingerland, met een sfeervolle uitstraling. Het aanbod van nieuwbouwwoningen is heel divers; de afwisseling in architectuur zorgt voor een speelse en gemoedelijke sfeer. De 28 huurwoningen zijn met mooie, duurzame materialen fraai afgewerkt en passen goed bij de al gerealiseerde woningtypes in de wijk.

Terraswoningen en pleinwoningen
De dertien terraswoningen worden gekenmerkt door hun bijzondere situering: zij liggen deels in het dijklichaam. Ook is er eigen parkeergelegenheid; bewoners beschikken over maar liefst twee parkeerplaatsen op hun eigen terrein. De vijftien pleinwoningen hebben uitzicht op reeds gerealiseerde twee-onder-één-kapwoningen. Hoewel er geen eigen parkeergelegenheid is, kunnen de bewoners hun auto gemakkelijk kwijt op één van de vele parkeerplaatsen rondom het blok. Alle woningen hebben een voortuin of Delftse stoep en kunnen achterom naar hun achtertuin met berging. De openslaande deuren naar de tuin zorgen voor nog meer woongenot. De moderne architectuur en het hoge wooncomfort maken de terras- en pleinwoningen aantrekkelijk voor zowel starters als doorstromers, gescheiden huishoudens en senioren.

Alles in de buurt
Voor de dagelijkse boodschappen – en meer – biedt het centrum van Bergschenhoek uitkomst. Maar ook het centrum van Berkel en Rodenrijs heeft een gevarieerd aanbod. Echt uitgebreid gaan shoppen? Het centrum van Rotterdam is bereikbaar binnen een halfuurtje  met de auto én openbaar vervoer. Maar ook Delft en Zoetermeer zijn prima bereikbaar! De Randweg-West brengt je snel naar provinciale en rijkswegen en de bus stopt in de directe omgeving.

Wonen in een groene omgeving
Direct naast de wijk Parkzoom ligt het Annie M.G. Schmidtpark. Een mooie ontmoetingsplek en uitvalsbasis om te wandelen, de hond uit te laten, te sporten of met de allerkleinsten te spelen. Een groene oase van maar liefst 60 hectare, pal naast de deur van je nieuwbouwwoning. Iets verderop, langs de rivier de Rotte, liggen de natuur- en recreatiegebieden: het Lage en Hoge Bergse Bos met onder meer een outdoor- en leisurecentrum . Voor watersportliefhebbers zijn de Zevenhuizerplas en de Rottemeren ideale plekken om hun sport te beoefenen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Parkzoom Type A

  Tussenwoning Van € 895 tot 925 /mnd
  • wonen 110 tot 115 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Parkzoom Type C

  Vrijstaande woning Van € 975 tot 1.010 /mnd
  • wonen 120 tot 135 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parkzoom

Van € 895 tot 1.010 /mnd