Berkels Lof

Berkel en Rodenrijs
Van € 1.000 tot 1.350 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 32 (1 beschikbaar)
 • Wonen 118 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 80 m²

Omschrijving

Luxe energiezuinig eengezinswoningen te huur in Berkels Lof

Welkom in Berkels Lof, een intiem project gelegen in de groene wijk Oostmere. Het is er heerlijk wonen met de voorzieningen van het gezellige dorp Berkel dichtbij. Ook heeft u binnen alle ruimte. Drie verdiepingen, forse woonoppervlakte: tot wel 154m2!

Het is een plezierige plaats om te wonen, Berkel en Rodenrijs. De tuinbouwgemeente van weleer is veranderd, maar het karakter is hetzelfde gebleven. Het is vooral de dorpse sfeer die het karakter van Berkel onverminderd kenmerkt. Met de uitbreiding van het aantal inwoners heeft het dorp het voorzieningenniveau verder uitgebreid. Daardoor heeft u straks alles bij de hand.

Van een woning als deze mag u nét iets meer oog voor detail verwachten. Neem bijvoorbeeld het luxe werkblad van natuursteen in de keuken, of het chique accent van het sanitair. En compleet is in Berkels Lof: uw keuken is al voorzien van een keramische kookplaat, een vaatwasser, een combimagnetron en een koel-vriescombinatie, alle van het topmerk Siemens. De woningen zijn energiezuinig wat betekent lage energiekosten doormiddel van de aanwezige wko installatie. Bij uw woning hoort ook een royale achtertuin en parkeerplaats(en).

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

Omgeving

Het is een plezierige plaats om te wonen, Berkel en Rodenrijs.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Slotermeerstraat -Type 4ETW

  Tussenwoning € 1.152 /mnd
  • wonen 118 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Oostmeerlaan 235 Onder optie 118 m² wonen 5 kamers € 1.152 /mnd
  Oostmeerlaan 245 Verhuurd 118 m² wonen 4 kamers € 1.102 /mnd
  Oostmeerlaan 251 Verhuurd 118 m² wonen 4 kamers € 1.076 /mnd

Verkoopmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing