Noorderstaete

Berkel en Rodenrijs Verkoop gestart
Van € 898.500 tot € 1.049.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 7 (geen beschikbaar)
 • Wonen 180 tot 203 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 845 tot 1.235 m²

Project Noorderstaete

Vrijstaand wonen in Berkel en Rodenrijs
Stelt u zich eens voor in uw eigen villa op een groot perceel. Een huis dat past als een jas. Een thuis in de natuur. Gelegen op een besloten erf, omgeven door water, knotwilgen en andere bomen en planten waar u vier seizoenen lang van geniet. Een weelderig ‘pocketpark’ voor de deur steelt de show. U deelt het erf met de bewoners van de zes andere villa’s, maar ook met huismussen, zwaluwen, egels en vlinders. En zet u een paar stappen buiten het erf, dan ligt er een natuur- en recreatiegebied aan uw voeten.

Wonen in Noorderstaete is landelijk, luxe en ook lekker dicht bij de voorzieningen. Een plek waar u geniet van ruimte en privacy en toch deel uitmaakt van een buurt. Díe unieke plek in Berkel en Rodenrijs is nu binnen handbereik! Aan de Noordersingel komen zeven vrijstaande woningen op riante kavels van 800 tot ruim 1.400 vierkante meter. Zeven ontwerpen die wachten op een persoonlijke signatuur. Welke woning wordt uw thuis?

Berkel en Rodenrijs: natuur, dorp en stad binnen handbereik
Op deze locatie plukt u het beste van veel werelden. U heeft de natuur als buur. Winkels, horeca, scholen en sportverenigingen zijn in de buurt. U woont op een steenworp afstand van leuke steden als Rotterdam, Den Haag en Delft. En via de uitstekende verbinding met de A4, A12 en A44 bent u snel op weg naar werk, familie, vrienden, of waar u maar heen wilt.

Privé en collectief
Het ontwerp van de huizen is geïnspireerd door de bebouwing die zo kenmerkend is voor het dubbele polderlint: een heldere hoofdvorm met een overwegend lage goot. De woningen hebben een landelijke, traditionele uitstraling en allemaal hun eigen karakter. Ze staan op grote stukken eigen grond. De ene bewoner heeft hier misschien een grote moestuin. De ander heeft aan drie zijden van de woning een terras om elk moment van de dag van de zon te genieten. Kinderen hebben hier een zee van ruimte om te spelen. Privéterrein en collectief erf lopen mooi in elkaar over; privacy en contact met de andere bewoners gaan hand in hand.

Landelijk wonen in Berkel en Rodenrijs, met de natuur als buur
Waar ooit landbouwgrond was en nu voornamelijk kassenbouw en lintbebouwing op de dijken, komt Noorderstaete. Een erf met een verhaal. Het vertelt ons iets over de rijkdom van de natuur in dit gebied. Een polderlandschap met veel water, riet- en graslanden en allerlei bomen, planten en dieren. Wilgen, Esdoorns en Populieren (vroeger de windvangers langs de boerderijen in de polder) geven nu beschutting aan het erf. Elk seizoen oogt hier anders. De bloembollen als voorjaarsbode, de bonte kleuren in de zomer, de roodtinten en vruchten in het najaar en het stille groen met her en der een kleuraccent in de winter. Huismussen, zwaluwen, egels en allerlei insecten, zoals vlinders, komen erop af. Ook in de oevers en het water rond Noorderstaete is het een drukte van jewelste.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Bouwnummer 5C-05

  Vrijstaande woning € 898.500 v.o.n.
  • wonen 180 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer 5C-05 (Bouwnr. 5) Verkocht onder voorbehoud 180 m² wonen 5 kamers € 898.500 v.o.n.
 • Bouwnummer 7A-07

  Vrijstaande woning € 1.049.000 v.o.n.
  • wonen 203 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer 7A-07 (Bouwnr. 7) Verkocht onder voorbehoud 203 m² wonen 5 kamers € 1.049.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Noorderstaete

Van € 898.500 tot € 1.049.000 v.o.n.