Abdijkwartier - Koningsoord (bouw gestart!)

Berkel-Enschot Bouw gestart
Van € 467.000 tot € 618.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 73 (5 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 160 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 169 tot 192 m²

Project Abdijkwartier - Koningsoord (bouw gestart!)

*** BOUW GESTART ! ***

WONEN IN HET HART VAN KONINGSOORD!
In de fraaie nieuwe wijk Koningsoord, waar het oude klooster en de kloostertuinen de sfeer en het karakter bepalen, is deelplan Abdijkwartier in verkoop! Vanaf Abdijkwartier wandel je binnen een minuut naar het Dorpshart van Berkel-Enschot, met haar vele voorzieningen en sfeervolle winkelstraten. Zo vind je er meerdere supermarkten, gezellige boetiekjes en allerlei andere middenstand. Maar ook de huisartsen en zorgvoorzieningen zijn dichtbij. Om de hoek ligt een grote recreatieplas en ook de scholen zijn nabij. Op je gemak boodschappen doen na het werk, eventjes shoppen, op zaterdagochtend verse delicatessen in huis halen voor het weekend, of lekker een hapje eten in het restaurant: je bent er in een minuut!

DRIE BOUWBLOKKEN MET 68 APPARTEMENTEN EN 5 EENGEZINSWONINGEN
Abdijkwartier bestaat uit 3 bouwblokken. Noon met 44 appartementen ; Vespers met 5 grondgebonden woningen en Completen met 24 appartementen.

NOON
De in totaal 44 appartementen in gebouw Noon zijn allemaal per lift bereikbaar en zeer gevarieerd in oppervlakte, aantal kamers en uitzicht. In al deze appartementen geniet je van alle comfort van nieuwbouw ; de luxe van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming ; een fijn balkon ; een bijzonder fraaie vrije ligging binnen Koningsoord ; alle voorzieningen op loopafstand en bovendien van een prachtig vormgegeven complex. Voor de 32 vrije sector appartementen is op het ruime parkeerterrein achter het gebouw een privé parkeerplaats beschikbaar. Elk appartement krijgt op de begane grond een eigen berging.

VESPERS
De 5 eengezinswoningen van Vespers hebben naast een zeer riante leefruimte (maar liefst 150 tot 160 m2 gbo!) een heerlijke ligging: aan het centrale park van Koningsoord. Maar ook achter de woning is het heerlijk vertoeven in je eigen royale tuin. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een fijne badkamer. Daarnaast beschik je nog over een ruime zolder met dakkapel, of bij één hoekwoning een riante dakopbouw (waardoor je bij bouwnummer 5 zelfs vijf slaapkamers hebt). De auto parkeer je op je eigen parkeerplaats achter gebouw Noon, waar je via je tuin en het achterpad rechtstreeks op uitkomt. Dankzij de luchtwarmtepomp zijn de woningen gasloos en duurzaam. Bij de woningen B002 en B003 is het (optioneel) mogelijk om deze te kopen met de DUOKOOP-regeling. Je koopt dan wel het de woning, maar niet de grond. Dit kan, maar hoeft niet. Hoe dit in zijn werk gaat staat bij de betreffende bouwnummers nader uitgelegd.

COMPLETEN
Ook de 24 appartementen in gebouw Completen stralen in alle facetten de hoogste kwaliteit uit. De appartementen zijn ruim opgezet ; zijn duurzaam en behaaglijk dankzij de vloerverwarming en -koeling (middels de bodemwarmtepomp) ; hebben een heerlijk balkon aan de parkzijde en aangezien elk trappenhuis slechts acht appartementen ontsluit hoef je nooit lang op de lift te wachten. De kwaliteit begint al bij de entree. Extra ruim zodat je in je eigen appartement bijvoorbeeld ook een kinderwagen of scootmobiel kunt ‘parkeren’. Maar die ruimte en luxe zie je overal terug: in het appartement, op het balkon en in de gezamenlijke entrees. Je auto parkeer je in de garage onder het gebouw waar je je eigen parkeerplek en berging vindt. En heb je later zorg nodig? Eventuele dienstverleners zijn in en om Ons Koningsoord volop aanwezig. De appartementen op de onderste woonlaag hebben ook aan de achterzijde een extra balkon, oplopend tot wel 26 m2! Bij appartement C306 is het aanvullend (optioneel) mogelijk om deze te kopen met de DUOKOOP-regeling. Je koopt dan wel het appartement maar niet het appartementsrecht (‘de grond’). Dit kan, maar hoeft niet. Hoe dit in zijn werk gaat staat bij de betreffende bouwnummers nader uitgelegd.

EXTRA DUURZAAM O.A. DANKZIJ BODEMWARMTE
In het project wordt veel aandacht besteed aan duurzame toepassingen. Zo wordt voor de verwarming én verkoeling van de appartementen bodemwarmte gebruikt die met behulp van bronnen wordt opgewekt. Het optimum qua duurzaamheid en comfort. Deze warmtebronnen in de grond zorgen voor de opwekking van warmte (winterperiode) en verkoeling (zomerperiode) ten behoeve van de 68 appartementen. Voor de eengezinswoningen worden zogenaamde luchtwarmte pompen toegepast, daarmee wordt warmte uit de omgevingslucht gewonnen.

INTERESSE? VRAAG INFORMATIE OP EN SCHRIJF JE IN!
Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met de betrokken makelaars (KIN Makelaars en Peeters-Bouckaert Makelaars) en we sturen je alles toe.

VRAGEN?
Bel of mail ons gerust!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop december 2020
Start bouw mei 2021

Woningtypen

Van de 73 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing