Abdijpoort - Koningsoord te Berkel-Enschot

Berkel-Enschot Bouw gestart
Van € 415.000 tot € 965.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (geen beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 239 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6

Project Abdijpoort - Koningsoord te Berkel-Enschot

Abdijpoort, als het tijd wordt om te genieten. In het mooie Koningsoord - waar monumentale panden en nieuwbouw elkaar versterken - verrijst binnenkort Abdijpoort. Een exclusief appartementengebouw met zeer riante appartementen en penthouses. Stuk voor stuk ontworpen om te genieten van een luxe leven.

Uit het leven gegrepen

De dag zou hier zomaar kunnen beginnen in de prachtige natuur. Loop een rondje hard over de Kampina terwijl de dauw nog boven de vennen hangt of wandel door de Loonse en Drunense Duinen met de hond. Met het veranderen van de seizoenen is er altijd weer wat nieuws te zien. Daarna lekker een kop koffie in het oude klooster dat is getransformeerd tot een prachtige ontmoetingsplek met bibliotheek, theater en sfeervol restaurant. Na de koffie wandelt u in minder dan een minuut naar huis. Of duikt u nog even het winkelcentrum in voor wat lekkere hapjes die u vanavond op tafel zet als de visite komt? Inmiddels zijn de winkels in het gloednieuwe dorpshart geopend en kunt u hier terecht voor een dagelijkse boodschap en net dat beetje meer. In het dorpshart zitten ook diverse horecagelegenheden, de huisarts en apotheek. In de zomer verleidt Arbie’s Beachhouse voor een middagje strand op het sfeervolle paviljoen. En als u terug naar huis fietst, doe dan even de boerderijwinkel of de weekmarkt aan om wat verse producten te halen voor het avondeten. Zo voelt zelfs een gewone donderdag een beetje als vakantie. Geniet! Dit is het moment.

Omringd door de vier gezelligste steden van Brabant

Ook als u een middag uitgebreid wilt winkelen, zit u hier goed. Vanaf Abdijpoort rijdt u zo naar Tilburg-Centrum, waar ook de Spoorzone zich heeft ontpopt tot nieuwe hotspot van de stad. Tilburg is met de auto maar 10 minuten rijden en fietsend bent u er in 20 minuten. ’s-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven vindt u op slechts 25 minuten rijafstand. Dat is het grote voordeel van centraal in Brabant wonen. U kunt kiezen uit vier van de gezelligste steden van Nederland. En dat doet u vanuit een complete, rustige uitvalsbasis. Zittend op uw balkon of terras in de zon, bedenkt u elke dag opnieuw hoe u invulling geeft aan een heerlijk luxe leven.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2020
Start bouw september 2020

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing