Het Meesters Hof

Berkel-Enschot
Van € 495.000 tot € 585.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (14 beschikbaar)
  • Wonen 123 tot 172 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 216 tot 338 m²

Project Het Meesters Hof

MEESTERLIJK WONEN IN BERKEL-ENSCHOT
Het Meesters Hof is onderdeel van uitbreidingsgebied De Enschotse Tuinen, wat aan de westkant van Berkel-Enschot is gelegen, aan de zijde van de Burgemeester Bechtweg. Het gebied ligt zeer centraal. Enerzijds ten opzichte van het nieuwe dorpscentrum 'Koningsoord', waar het oude Trappistinnenklooster een prominente plek heeft en waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen, lekker shoppen of een bezoekje aan de gastvrije horecagelegenheden. Anderzijds ook ten opzichte van het stadscentrum van Tilburg (op de fiets slechts een kwartiertje!) en de uitvalswegen.

Roozen Van Hoppe bouwt hier een mix van rijwoningen, twee-onder-één kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Daarnaast worden er in dit plan vrije bouwkavels uitgegeven, elk geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning.

DORPS WONEN NABIJ DE STAD
De kavels zijn groen van karakter. Doordat de voorgevels verspringen ontstaan er groene voor- en achtertuinen. Het dorpse karakter is ook terug te vinden in de architectuur en in het materiaalgebruik bij de woningen. Door verschillende nok- en goothoogtes, beukmaten en kaprichtingen zien de woningen er verschillend uit. De gevels bestaan uit bakstenen met verschillende kleuren aardetinten met een antraciet metselwerk plint. De daken worden voorzien van keramische dakpannen en er is een variëteit in het uiterlijk van de kozijnen.

DUURZAAMHEID
De projectwoningen worden vanzelfsprekend gebouwd volgens de BENG eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen), wat voor veel wooncomfort zorgt. Hierdoor wordt de energiebehoefte en het gebruik van fossiele energie beperkt en wordt er groene energie opgewekt in de woningen. Alle woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping.

OPLEVERNIVEAU:
De woningen worden verder casco opgeleverd, dat wil zeggen inclusief de binnenwanden, dekvloer en basis elektra- en waterinstallaties. Voor het sanitair en tegelwerk en voor de keuken worden stelposten opgenomen. Deze onderdelen, maar ook het stucwerk, plafond-, wand-, vloerafwerking, binnendeuren en -kozijnen kunnen na de oplevering helemaal naar eigen wens en smaak aangebracht worden. Om je hierbij te helpen kun je gebruik maken van de diensten van Housing Heroes.

HOUSING HEROES
De enthousiaste wooncoaches van Housing Heroes treden op als kopersbegeleider. In de eerste plaats zijn zij het aanspreekpunt naar de aannemer en bespreken zij de koperskeuzelijst met je. Zo zijn er diverse bouwkundige uitbreidingsmogelijkheden om de woning nog meer naar wens te maken, bijvoorbeeld een grotere woonkamer, een extra slaapkamer, een grote of kleine dakkapel of het creëren van een speelruimte voor de kinderen.

GRATIS INTERIEURONTWERP
Maar Housing Heroes doet nog veel meer! Elke koper van een woning krijgt een gratis interieurontwerp van het leefgedeelte (woon- en eetkamer). Een gediplomeerde interieurontwerper maakt een professioneel en vooral persoonlijk interieurontwerp, zodat alles perfect op elkaar is afgestemd en volledig aansluit bij je persoonlijke wensen en leefstijl. Met een individuele intake en een uitgebreide presentatie in de showroom van Housing Heroes krijg je een uniek en persoonlijk ontwerp. Dit maakt je woning bijzonder, het scheelt tijd, kosten en vooral ook keuzestress.

WOONKLAAR SERVICE: MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS!
Desgewenst levert Housing Heroes een complete Woonklaar Service. De wooncoach zorgt dan met nauwkeurig geselecteerde partners voor een perfecte afbouw en inrichting van je droominterieur. Door grootschalige inkoop en een projectmatige aanpak zorgt dit voor integraal lage kosten én heb je de zekerheid dat de woning zonder veel gedoe snel klaar is om lekker in te wonen.

360° foto's en video

Planning

Verwachte start bouw december 2021

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing