Bouwkavels De Pôlle

Berltsum Verkoop gestart
Van € 71.695 tot € 93.995 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (2 beschikbaar)
  • Wonen 999 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 620 tot 905 m²

Project Bouwkavels De Pôlle

In het gemoedelijke dorp Berltsum, gelegen op een kwartiertje rijden van Leeuwarden en Franeker, ontstaat een mooie wijk. Uitbreidingsplan De Pôlle is kleinschalig, mooi gesitueerd aan de rand van het dorp en ruim opgezet met ruimte voor water en groen. In dit leuke gebied worden verschillende kavels en woningtypes aangeboden.

Als je op zoek bent naar een vrijstaand huis op een fijne kavel, dan zijn er in De Pôlle nog een aantal vrije kavels aan open vaarwater beschikbaar, variërend in grootte tussen 620 m² tot 905 m². Je bent hierbij helemaal vrij om een bouwer naar keuze uit te zoeken of wellicht ben je zelf zo handig dat je in eigen beheer je eigen woning kunt bouwen!

Wil jij een huis laten bouwen dat echt bij jou past?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het creëren van jouw ideale huis!

Jouw nieuwbouwspecialist: Aafien Wieringa

Omgeving

Berltsum wordt door de Westergowei verbonden met de snelweg (A32). Daarmee liggen Leeuwarden en Franeker op ongeveer 10 autominuten van het dorp. Andere plaatsen in de regio met goede voorzieningen zijn St. Annaparochie en Stiens. De busverbindingen zijn uitstekend. Zo gaat er op werkdagen 's ochtends elke vijftien minuten een bus naar Leeuwarden. Een voormalig kassencomplex vormt de locatie waarop de Pôlle is gesitueerd. Mooi aan de rand van het dorp en aan doorgaand vaarwater gelegen.

Berlikum ligt in de gemeente Menaldumadeel. Menaldumadeel heeft een oppervlakte van 70 km², waarvan 1 km² water is. Er wonen 13.614 mensen. De gemeente Menaldumadeel telt dertien officiële dorpen en twee buurtschappen. Berlikum telt ongeveer 2.500 inwoners.

Voor de dagelijkse behoeften heeft Berltsum genoeg te bieden. Zo is er een supermarkt, een bakker en een slager. Er zijn twee scholen voor basisonderwijs en kinderopvang is goed geregeld. Er zijn meer dan 40 verenigingen voor sport en cultuur. Voetbalvelden, kaatsvelden, tennisbanen, een natuurijsbaan en heerlijke wandel- en fietspaden voor gezonde ontspanning dicht bij huis. Nieuwkomers ervaren het dorp als sociaal en gastvrij.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2016

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij Friesland | Qualis

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 058-2449100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bouwkavels De Pôlle

Van € 71.695 tot € 93.995 v.o.n.