De Senator - De Meesters - Best

Best
Van € 293.900 tot € 656.200 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (3 beschikbaar)
  • Wonen 56 tot 133 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4
Blikvanger De Meesters Best - Laatste appartementen beschikbaar!

Project De Senator - De Meesters - Best

De Senator - De Meesters - Best

In verkoop - Nog enkele appartementen beschikbaar!

Het nieuwbouw gedeelte van het project De Meesters: De Senator in Best is in verkoop.
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, inschrijven is mogelijk via de projectwebsite: demeestersbest.nl.

Als er een dorp in beweging is, dan is dat Best wel. Al decennia is Best bezig aan een voor de regio jaloersmakende metamorfose. Zonder enige concessies is het gelukt de dorpse identiteit te overstijgen met stadse voorzieningen. Mastade vertaalt dit naar eigentijdse maatstaven en presenteert met trots "De Meesters". Maak kennis met de nieuwste aanwinsten van Best: De Senator en De Baron. Zo mooi kan wonen zijn!

De Meesters in Best is een project met allure, waar plek is voor iedereen. Maak kennis met twee bijzondere gebouwen, die alle ruimte bieden om jouw leven in te richten zoals jij dat voor ogen hebt. In De Senator realiseren we 43 unieke koopappartementen die in grootte variëren van 55 tot circa 125 vierkante meter. En mocht dat niet groot genoeg zijn voor je, dan hebben we overtreffende dimensies beschikbaar in De Baron. Hier creëren we drie riante koopwoningen tot 200 vierkante meter. Dit zal echter in een later stadium plaatsvinden.

Types
De plattegronden van de 8 verschillende woningtypes variërend dan ook van 55 tot 125 m². Waarbij je een extra keuze hebt als het gaat om de verdieping. Elk appartement heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, waardoor - zeker op hoogte - jij je al snel heer en meester zult voelen. Daarnaast is er uiteraard nog een eigen (inpandige) berging en een parkeerplaats op het achterterrein.

Alle appartementen krijgen een meesterlijke afwerking. Met onder andere een (open)keuken, apart (gasten)toilet, een heerlijke badkamer en - afhankelijk van de keuzes die je maakt - meerdere (slaap)kamers.

Omgeving
Op de hoek van de Hoofdstraat en Spoorweglaan schrijven we geschiedenis met een uniek project dat op deze iconische plek thuishoort. In De Meesters woon jij direct aan het spoor, zonder dat je ook maar een trein ziet of hoort. Met een eigen (ondergronds) NS-station zijn steden als Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch een steenworp afstand van je verwijderd. Eigenzinnig, een tikkeltje stoer en een hang naar nieuwe reisavonturen. Dit is dé plek waar jij wilt wonen. In het hart van Brabant, in een authentiek dorp waar je echt alles binnen handbereik hebt.

Een dagje shoppen, naar het theater of een drankje doen met vrienden, met de auto, de fiets, te voet of het OV ben je in no time op de plaats van bestemming. Voor woon-werk zijn naast de trein de A2, A58 of A50 dé snelwegen die alles in Nederland dichterbij brengen. En ga je nog iets verder weg... ook Eindhoven Airport ligt om de hoek.

Vragen?
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via of 040 269 2530.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Senator - De Meesters - Best

Van € 293.900 tot € 656.200 v.o.n.