Rijwoningen De Wierse

Biddinghuizen Verkoop gestart
Van € 219.500 tot € 230.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (geen beschikbaar)
  • Wonen 112 tot 116 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 129 tot 183 m²

Project Rijwoningen De Wierse

Twintig rijwoningen gelegen in de nieuwbouwwijk De Graafschap te Biddinghuizen.
In nieuwbouwwijk De Graafschap woon je in een eigentijdse, kindvriendelijke buurt aan de rand van Biddinghuizen. Enerzijds geniet je van het gezellige dorpsleven, anderzijds liggen het weids polderlandschap en de zonnige veluwemeerstranden aan je voeten. De Graafschap grenst direct aan het Noaberpark, de plek om heerlijk te wandelen, te sporten en te spelen.

Project Wonen aan de Wierse bevat 20 rijwoningen die verdeeld zijn over twee rijen van tien. Opvallend zijn de wit omlijste entrees die de woningen een uitnodigend karakter geven. De ramen aan de voorzijde hebben allemaal verschillende groottes voor een speels effect. De hoekwoningen springen eruit met een dwarskap en wit gekeimde accenten. Twee rijwoningen beschikken standaard over een dakkapel aan de voorzijde.

De rijwoningen worden energieneutraal gebouwd en inclusief luxe sanitair en tegelwerk opgeleverd. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om de woning naar eigen smaak in te laten delen. Standaard worden deze gasloze woningen voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp.

Indeling
Begane grond: entree, hal met trapopgang, meterkast, bergruimte met opstelplaats voor de warmtepomp, en toiletruimte voorzien van hangcloset, fonteintje en tegelwerk. Keukenruimte bevindt zich aan de voorzijde. De woonkamer is tuingericht en beschikt over ramen tot aan de grond en een loopdeur naar de tuin. De tuin beschikt over een houten berging en achterpad achter de woningen.

Eerste verdieping: overloop met aansluitend 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van hangcloset, douchehoek, wastafel en tegelwerk.

Tweede verdieping: bereikbaar middels een vaste trap, ruime zolderruimte waar een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden, ruime bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine, wasdroger en WTW-unit.

Bijzonderheden
* Gasloos
* Voorzien van warmtepomp
* Standaard vloerverwarming
* Achtertuin gelegen op het zuidoosten
* Voorzien van achterom
* Voorzien van berging
* Woningborg garantie- en waarborgregeling

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Van der Linden

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0321-336111

Sinke Dronten B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0321-313774

Flipse Makelaardij O.G.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0321-386 286
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing