't Heem

Blaricum Bouw gestart
€ 614.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 17 (geen beschikbaar)
 • Wonen 154 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 279 tot 301 m²

Project 't Heem

In het laatste deelplan van De Blaricummermeent komt het project 't Heem.

't Heem is een nieuwbouwproject dat komt in het laatste deelplan in de Blaricummermeent. De woningen zijn ontworpen en geïnspireerd door het verleden maar hebben duidelijke hedendaagse stijlkenmerken.

Met de komst van De Blaricummermeent heeft het dorp er een schitterende, nieuwe wijk bijgekregen waar je ook weer heel Goois kunt wonen. Ziet u het al voor u hoe u hier straks woont? In deze prachtige omgeving met een rijke variatie aan natuur. Er zijn maar weinig plekken in Nederland die op zo’n betrekkelijke kleine oppervlakte zo’n grote variatie aan natuurschoon bieden. Bos, heide, water en zandverstuivingen. Blaricum heeft het allemaal. Natuurgebied de Tafelberg, de Blaricumse heide en het Gooimeer zijn aanraders. Hoe fijn is het om dit echt om de hoek te hebben. Wandel, neem de fiets of waag u aan een sportieve uitspatting.

't Heem bestaat in totaal uit 17 woningen, 14 twee-onder-één-kap en 3 vrijstaande woningen in traditionele en moderne varianten, met of zonder rieten kap. Hiervan liggen 8 woningen indirect aan het water en 4 woningen direct aan doorgaand vaarwater.

Met betrekking tot de woningindeling hebben wij in de brochure zoveel mogelijk verschillende plattegronden weergegeven. Uiteraard kunt u ook nog eens kiezen uit ruime aan- en uitbouwmogelijkheden en diverse indelingsvarianten.

Onderzoek de ruime mogelijkheden en maak snel een afspraak met ons voor een verkennend gesprek.

't Heem biedt u een unieke woning op een unieke plaats!

Foto's

Omgeving

Blaricum

Wie in Blaricum woont, wil er nooit meer weg. Het Gooise dorp heeft het verleiden in de genen zitten. Sfeervol, authentiek en goed voorzien. Hier is het leven goed. Het sfeervolle hart van het dorp is niet groot. Maar dat hoeft ook niet. U kunt er terecht voor een snelle boodschap, lekker eten of een gezellige avond uit. Met de komst van De Blaricummermeent heeft het dorp er een schitterende, nieuwe wijk bijgekregen waar je ook weer heel Goois kunt wonen. Ziet u het al voor u hoe u hier straks woont? In deze prachtige omgeving met een rijke variatie aan natuur. Er zijn maar weinig plekken in Nederland die op zo’n betrekkelijke kleine oppervlakte zo’n grote variatie aan natuurschoon bieden. Bos, heide, water en zandverstuivingen. Blaricum heeft het allemaal. Natuurgebied de Tafelberg, de Blaricumse heide en het Gooimeer zijn aanraders. Hoe fijn is het om dit echt om de hoek te hebben. Wandel, neem de fiets of waag u aan een sportieve uitspatting.

‘t Gooi en omstreken

Blaricum en De Blaricummermeent liggen ideaal. Daar is echt niets aan overdreven. Zoals we al zeiden: de natuur in en om het woongebied is wonderschoon en de voorzieningen zijn goed. Maar wilt u meer of wat anders, weet dan dat u hier ook op de eerste rang zit qua bereikbaarheid met de auto. De zeer nabij gelegen A27, A1 en A6 verbinden u met belangrijke steden en andere snelwegen. Overigens heeft u daar geen hinder van door de geluidswal en het hoogwaardige BusinessPark27 dat als natuurlijke buffer fungeert. Amsterdam en Schiphol bereikt u in 35 minuten, Utrecht is slecht 25 minuten rijden en hartje Almere en Hilversum liggen 20 minuten verderop. In De Blaricummermeent komen de buslijnen 100 en 101. Bus 100 rijdt tussen Station Bussum en Carpoolplaats Blaricum. Bus 101 ook, maar deze rijdt vanaf Carpoolplaats Blaricum door naar het treinstation in Hilversum, en weer terug.

Blaricummermeent

De Blaricummermeent is een compleet nieuwe woonwijk tussen Blaricum, Huizen, het Gooimeer en de A27 met een knipoog naar het oude dorp. Dat de wijk nieuw is, wil niet zeggen dat die geen sfeer of karakter heeft. Integendeel, sfeervolle pleinen, groene hagen, bomen, gras én een echte “rivier” sieren de straten van deze jonge wijk. Bij het maken van de plannen hebben de gemeente, stedenbouwkundige en ontwikkelaars er alles aan gedaan om deze wijk tot een unieke woonomgeving te maken. Het oude Blaricumse dorp was de inspiratiebron. Dus is ook hier niets rechttoe rechtaan. U ziet hier heel veel variatie in woningbouw. Van modern kubistisch tot karakteristiek met rietgedekte kap, u komt het hier allemaal tegen. Om het groene karakter te borgen zijn alle kavels lekker riant en zijn houten schuttingen verboden. Rivier de Meentstroom kronkelt dwars door de wijk en mondt via de Blaricumse sluis uit in het Gooimeer.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2020
Start bouw augustus 2020
Verwachte oplevering december 2021

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • D3

  2-onder-1-kapwoning Van € 610.000 tot € 614.900 v.o.n.
  • wonen 154 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Rueterlaan (Bouwnr. 6) Verkocht onder voorbehoud 154 m² wonen 5 kamers € 614.900 v.o.n.
  Rueterlaan (Bouwnr. 5) Verkocht 154 m² wonen 5 kamers € 610.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

DNA Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 036-7370591
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

't Heem

€ 614.900 v.o.n.