Rijnoever - Eigen woningen bouwen aan de Rijn

Bodegraven
Van € 690.000 tot € 835.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (3 beschikbaar)
 • Wonen 225 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 310 tot 545 m²

Project Rijnoever - Eigen woningen bouwen aan de Rijn

Alle kavels staan onder optie of zijn verkocht.

Eigen woning bouwen aan de Rijn!
Gasloos bouwen met een EPC van 0,4

8 kavels INCLUSIEF WONING vanaf € 690.000,- v.o.n.
Er zijn reeds enkele woningen van dit project gebouwd. Komt uw droomwoning hier ook te staan?

De genoemde koopsommen betreffen de kavel inclusief basiswoning. Deze basiswoning is een indicatie van de mogelijkheden. De makelaar vertelt u graag over de uitgebreide mogelijkheden om uw eigen droomhuis te creëren.

RIJNOEVER te Bodegraven Vrij ontwerpen & vrij wonen

Altijd al gefantaseerd hoe het zou zijn om aan de Rijn te wonen? Dan is dit een unieke kans die u niet voorbij kunt laten gaan. Project Rijnoever biedt u de mogelijkheid om uw woondromen waar te maken.

Aan de Dammekant te Bodegraven worden acht riante vrijstaande woningen gebouwd waar u optimaal aan en van het water kunt genieten. Wat dit plan buitengewoon aantrekkelijk maakt is dat elke woning een aanlegplaats heeft voor een boot. En dat is vrij uitzonderlijk, want de provincie verstrekt daar geen vergunningen meer voor. Bovendien, hoe vaak hoor je nu nog dat men een woningbouwproject aan de Rijn ontwikkelt?

Project Rijnoever biedt ongekende mogelijkheden voor het realiseren van een vrijstaande woning - volledig naar eigen wens - op een locatie dicht bij het centrum van Bodegraven.

Alle ruimte om te genieten
Project Rijnoever verrast met ongekende mogelijkheden!

Aan de Dammekant te Bodegraven, dicht bij het centrum van Bodegraven, gaat Boer Projectontwikkeling B.V. acht vrijstaande woningen ontwikkelen langs de Rijn. Deze worden naar uw eigen wensen gerealiseerd. Tijdens het bouwproces wordt u vanaf het ontwerp tot na de oplevering volledig begeleid. De kavels variëren in oppervlakte van ca. 310 tot bijna 550m².

Voor de ontwikkeling van dit project is uitgegaan van een basiswoning. Het is een karakteristieke woning met uitzicht op een landelijke omgeving aan de voorzijde. De woningen hebben, anders dan de bestaande woningen in de directe omgeving, een voortuin, waardoor er afstand is tussen de weg, het voetpad en de woning. Dit biedt u de mogelijkheid om op een bankje voor uw huis tot laat in de avond te genieten van de zon.

Elke kavel biedt plaats aan twee auto's. Visite parkeert hun auto op de daarvoor nieuw aangelegde parkeerplaatsen. Een nieuw voetpad, dito straatlantaarns en mooie bomen en struiken zorgen ervoor dat het straatbeeld een geheel vormt met de omgeving.

De achterzijde van de woning is gelegen op het zuidoosten en heeft een ruime, zonnige achtertuin direct aan de Rijn met aanlegplaats. Zodra het weer het toelaat kunt u daar in het zonnetje ontbijten, met uitzicht op de sloepjes en voorbij zwemmende eendjes. Dat is nog eens fijn wakker worden! Dit vrolijke schouwspel verveelt nooit, dat verzekeren we u.

EPC 0,4
Uw woning in project Rijnoever heeft een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4, hetgeen vergelijkbaar is met een energielabel van A++ / A+++ in de bestaande bouw. Dit houdt in dat uw woning standaard voldoet aan de hoge eisen die de overheid stelt op het gebied van energiezuinigheid. Om aan de EPC-norm te voldoen en zo veel mogelijk comfort te bieden, wordt veel aandacht besteed aan goede isolatie van de woning, de juiste details en uitgekiende verwarmings- en ventilatie-installaties. Indien gewenst kan de lat nog hoger gelegd worden richting energieneutraal.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de verkoopwebsite:

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

 • Kavel

  Vrijstaande woning Van € 690.000 tot € 835.000 v.o.n.
  • wonen 225 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 4) Onder optie 225 m² wonen 5 kamers € 745.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 7) Onder optie 225 m² wonen 5 kamers € 700.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 8) Onder optie 225 m² wonen 5 kamers € 690.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) Verkocht onder voorbehoud 225 m² wonen 5 kamers € 835.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Verkocht 225 m² wonen 5 kamers € 775.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Rijnoever - Eigen woningen bouwen aan de Rijn

Van € 690.000 tot € 835.000 v.o.n.