Bornsche Maten, Spinnersbrink - Eschwonen

Borne Bouw gestart
Van € 349.500 tot € 659.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (5 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 167 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 135 tot 480 m²

Project Bornsche Maten, Spinnersbrink - Eschwonen

DE BOUW IS VAN START GEGAAN EN DE VERWACHTE OPLEVERING VAN DE EERSTE WONINGEN VINDT PLAATS IN HET EERSTE KWARTAAL 2024, ER ZIJN NOG ENKELE BOUWNUMMERS VRIJ!

Wilt u duurzaam wonen in een mooie, comfortabele nieuwbouwwoning op een fraaie plek? Dan is Borne dé plek voor u. De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van prachtige natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is.

ESCHWONEN
Bent u op zoek naar rust en ruimte? Dan voelt u zich zeker thuis in Eschwonen in Borne, aan de rand van het groene buitengebied en ingesloten tussen het prachtige Twentse coulisselandschap en het karakteristieke authentieke hart van Borne.

Eschwonen is een van de acht deelplannen van de wijk Bornsche Maten. Het is gelegen aan de rand van Borne waardoor de natuur nabij is. Basisonderwijs, dagopvang, buitenschoolse opvang, een sporthal en mogelijkheden voor het organiseren van wijkactiviteiten bevinden zich onder één dak in het nabij gelegen deelgebied de Veste. Eschwonen in Borne is de ideale uitvalsbasis om volop te genieten van de Twentse rust. U loopt zo naar de Bornsche Beek of het Beekpark waar u heerlijk kunt ontspannen in het groen of bij het water. Ook als u graag de gezelligheid opzoekt, is Eschwonen een prima thuisbasis. Op de fiets bent u zo in het levendige centrum van Borne waar u alles vindt wat u dagelijks nodig heeft. Diverse uitvalswegen (zoals de A1 en de A35) bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat veiligheid in de wijk voorop. Het is een 30 km-zone en auto's zijn hier te gast.

SPINNERSBRINK
20 twee onder kap woningen:
De ruime twee-onder-een-kapwoningen met een klassieke architectuur en tegelijk een moderne, frisse uitstraling. De rijkdom van de woning is terug te zien in het fraaie donkerrode metselwerk afgewisseld met een zachtgele en bruine steen. De daken zijn voorzien van ruime overstekken. De stolpkappen en zadeldaken worden afgewisseld met hier en daar een topgevel. Een aantal woningen zijn voorzien van een erker. Zowel binnen als buiten biedt deze woning ruimte in overvloed.

6 vrijstaande woningen:
De vrijstaande woningen zijn voorzien van een klassiek zadeldak en brede overstekken, en liggen op een extra grote kavel. De woningen op de zijn uitgevoerd in een warme donkerrode steen afgewisseld met een zachtgele en bruine steen, welke goed aansluiten bij de twee onder een kap woningen. Twee woningen zijn uitgebreid met een erker voor nog meer ruimte.

7 rijwoningen:
De rijwoningen zijn voorzien van een zadeldak, afgewisseld met enkele topgevels. De woningen zijn uitgevoerd in een warme oranjerode steen voorzien van ruime overstekken. Op de gevel zijn teksten weergegeven ter herinnering aan het textielverleden.

De woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief:
- Fraai ontwerp met rijke detaillering
- Zeer complete woning; inclusief sanitair, tegelwerk en keuken
- Energiezuinig met veel comfort
- Vloerverwarming begane grond en op de eerste verdieping
- Volledig gasloos
- Ruime en groene woonwijk

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw januari 2023

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bornsche Maten, Spinnersbrink - Eschwonen

Van € 349.500 tot € 659.500 v.o.n.