Florissant Wonen

Boskoop
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 85 (geen beschikbaar)

Project Florissant Wonen

PROJECT IN VOORBEREIDING!

De voorbereiding van het plan Florissant Wonen vraagt meer tijd dan dat de ontwikkelaar eerder had ingeschat. Op dit moment is er nog geen aanvullende informatie beschikbaar over het moment dat de verkoop start. Ook informatie zoals de definitieve prijzen en plattegronden zijn nog niet beschikbaar.

Bij interesse kunt u zich inschrijven op de projectwebsite.

U ontvangt dan de nieuwsbrieven met informatie over de voortgang van dit project.

***************

FLORISSANT WONEN

Waarom blijven dromen? Het kan in Florissant Wonen
Droomt u van uw eigen plek, op een groene en unieke locatie? Een nieuwe woonwijk met woningen die van alle gemakken zijn voorzien en waar u ook nog de ruimte ervaart van het buitenleven? In Florissant Wonen komen al die dromen uit. De maximaal 85 nieuwbouw woningen zijn gevarieerd in omvang en opzet, maar dragen allemaal het stempel van hoogwaardige kwaliteit en woongenot. De inrichting van de wijk oogt nog ruimer en groener door de overtuinen, de watergangen en de windakkers. Vanuit uw woning heeft u een prachtig uitzicht over de voormalige kwekerijgronden. Kinderen spelen en ravotten hier nog lekker buiten, terwijl hun ouders een ommetje maken en buren elkaar ontmoeten voor een praatje.

De woning die past bij uw leven
In Florissant Wonen in Boskoop worden straks diverse woningen gerealiseerd: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen. Wellicht komen er ook enkele vrije kavels beschikbaar waarop u zelf uw droomhuis kunt realiseren.

De duurzame, gasloze nieuwbouw woningen zijn zeer comfortabel. Dankzij de diversiteit in woningen en ligging heeft u volop keus, maar ook zijn er woningen die u kunt aanpassen aan de verschillende fases in uw leven. Het gepresenteerde voorlopige plan laat nog enige ruimte voor flexibiliteit. Is er bijvoorbeeld meer vraag naar de levensloopbestendige woningen of naar enkele vrije kavels, dan bestaat de mogelijkheid om dit binnen het plan (tot een maximum van 85 woningen) in te passen.

Florissant Wonen biedt kwaliteit in diverse vormen
Deze duurzame nieuwbouwwijk is ontworpen met het oog op de toekomst én voor diverse doelgroepen. Het woningaanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De architectuur van deze energiezuinige woningen is een aantrekkelijke jaren dertig stijl, met de kenmerkende erkers, luifels, overstekende daken en robuust metselwerk. Er is veel afwisseling in woningtypes en bouwvolumes, waardoor de het landschap het wijdse open karakter behoudt met in en rondom uw woning vergezichten over het buitengebied.

Welkom in Florissant Wonen! Welkom (t)huis!
Terwijl de voorbereidingen voor Florissant Wonen volop gaande zijn, nodigen wij u nu alvast uit om op een digitale manier met ons mee te wandelen door de nieuwe wijk. Thuiskomen in Florissant Wonen voelt een beetje alsof u uw favoriete vakantiebestemming bereikt. Via één van de nieuwe rustige lanen komt u aan bij uw (t)huis. De woningen staan op ruime kavels, met een rustgevend uitzicht op het traditionele slagenlandschap of zelfs op uw eigen schiereiland op de overtuin. Achter de voordeur houdt het ontspannen vakantiegevoel gewoon aan: de woningen bieden een heerlijke leefruimte, en vanuit uw achtertuin stapt u zó de groene- en waterrijke omgeving in. Een deel van de woongebieden wordt gescheiden door de zogenaamde windakkers, waar u rustig kunt wandelen. Bovendien komt er een natuurlijke speelvoorziening in de wijk, die kinderen uitdaagt om de wereld te verkennen en vriendjes voor het leven maken! In Florissant Wonen komt het buitenleven binnen, en dat geldt niet alleen voor u als toekomstige bewoner, maar ook voor de omwonenden.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 85 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Florissant Wonen

Prijs op aanvraag