Bosschelaan

Bosschenhoofd Verkoop gestart
Van € 335.000 tot € 560.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (18 beschikbaar)
  • Wonen 132 tot 180 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 139 tot 451 m²

Project Bosschelaan

8 oktober 2021 is de verkoop gestart via de site van Bosschelaan.

LET OP: Als u in aanmerking wil komen voor aankoop dient u zich hiervoor (OPNIEUW) DEFINITIEF in te schrijven, ook al heeft u zich reeds via de pre-sale ingeschreven.

Aan de rand van het West-Brabantse dorp Bosschenhoofd wordt door Van Wijnen het nieuwbouwplan Bosschelaan ontwikkeld. Het plan bestaat uit riante eengezinswoningen met ruime tuinen.

In Bosschenhoofd is het fijn wonen en leven. Met de natuur om de hoek maak je na het ontbijt een heerlijk ommetje. Het dorp ligt aan de A58, waardoor je binnen no-time in één van de grotere steden van West Brabant bent voor een uitstapje. Bosschenhoofd is gelegen in de natuur waardoor je voor een flinke fietstocht niet eerst de auto hoeft te pakken. Zo kun je genieten van de ruimte, de rust en het groen van Bosschenhoofd maar ook van de nabijgelegen stadse voorzieningen. Een uitstekend dorp om op te groeien en er te blijven wonen. Jouw dorp.

Woningen:
Het woningaanbod bestaat uit 14 twee-onder-één-kap-woningen, 1 vrijstaande woning, 3 rijwoningen en 2 riante bouwkavels. Jouw zeer energiezuinige woning bestaat uit een begane grond, eerste verdieping en een zolder die je helemaal naar jouw inzicht kunt indelen. Daarnaast heeft de woning, met uitzondering van de tussenwoning, een eigen garage. In de ruime en diepe tuin kun je optimaal genieten van de zon en de groene omgeving.

Jouw duurzaam gebouwde woning is mooi én biedt je meer ruimte, meer uitzicht, meer opties voor jouw ideale indeling. Helemaal klaar voor jouw toekomst in Bosschenhoofd.

Voor meer informatie ga naar de site van Bosschelaan.

Foto's

Omgeving

Bosschenhoofd vormt samen met de dorpen Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven en Stampersgat de gemeente Halderberge. Halderberge zul je op een landkaart niet snel terug vinden. Het is namelijk een samenvoeging van ‘de vijf kernen’.

Oudenbosch is dan toch wel de bekendste in het rijtje. Al van ver is de koepel van de Basiliek te bewonderen, waardoor je dan ook niet echt om Oudenbosch en Halderberge heen kunt. Tijdens je bezoek aan Oudenbosch waan je je haast in een Italiaans dorp.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bosschelaan

Van € 335.000 tot € 560.000 v.o.n.