De Zes Steden

Bovenkarspel Verkoop gestart
Van € 370.800 tot € 589.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 52 (3 beschikbaar)
  • Wonen 91 tot 114 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project De Zes Steden

U KUNT NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DIT PROJECT.
De inschrijving is gesloten op maandag 8 november jl. om 12 uur. Inmiddels heeft de toewijzing plaats gevonden, alle 52 appartementen/bouwnummers zijn onder optie bij kandidaten vanuit de inschrijving. Daarnaast is er een reservebestand vanuit de inschrijving. Vooralsnog komen er (nog|) geen bouwnummers beschikbaar voor de vrije verkoop.

Een stijlvol woongebouw met in totaal 47 comfortabele appartementen verdeeld over vier woonlagen in twee vleugels. Met op het linker deel nog een toplaag met vijf penthouses. Beide delen worden met elkaar verbonden door een centrale entree met lift en trappenhuis. Dat is De Zes Steden. Op loopafstand van de reuring die het dorp Bovenkarspel biedt, geniet je hier van rust, ruimte en comfort.

De appartementen en penthouses in De Zes Steden variëren van ongeveer 91 tot circa 114 vierkante meter woonoppervlakte. Allemaal kenmerken ze zich door een uitgekiende indeling, met een lichte living op de zonzijde en een royale keuken.

Maar er zijn ook verschillen. Zo beschikken de appartementen over twee slaapkamers, een balkon of terras op het parkeerkelderdek. Bij elk appartement hoort een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Als eigenaar heb je de mogelijkheid om er nog een parkeerplaats bij te kopen. In een apart deel van de parkeergarage bevinden zich eigen bergingen voor bijvoorbeeld fietsen.

De vijf penthouses hebben allemaal drie slaapkamers en standaard twee eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Ze zijn bovendien uitgerust met een dakterras. Hoe ruim wil jij wonen?

Vanzelfsprekend is bij het ontwerp van De Zes Steden gedacht aan de veiligheid van toekomstige bewoners. Daarom is het gebouw uitgerust met toegangscontrolesystemen zoals video-intercom en persoonlijke keycards voor parkeren. De levensloopgeschikte appartementen zijn onderhoudsarm en klaar voor de duurzame toekomst. Vanzelfsprekend zijn ze gasloos. Voor een aangenaam binnenklimaat zorgen een individuele warmtepomp en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Dat betekent: ’s ochtends nooit meer koude voeten in de badkamer én lage energielasten. Kan het mooier?

Wonen in een groene oase
Bij De Zes Steden vormen architectuur en natuur straks een harmonieus geheel. Een prachtig landschapsontwerp voorziet in de beplanting van een variatie aan bomen rondom het woongebouw. Denk daarbij onder meer aan linden, elzen, christusdoornen en amberbomen. Vanaf je balkon of balustrade kijk je weids uit over deze bomenpracht.

Het voorterrein van De Zes Steden wordt ingericht als een groen en kleurrijk tuinlandschap, met gazons, plantenborders en hagen. Boven op het dek van de parkeergarage bloeien straks vaste planten zoals de zonnehoed, aster, geranium, duizendknoop en kattestaart. Sommige van deze sterke, vaste planten reiken wel tot een meter hoog. Ze vormen een aantrekkelijke verblijfsomgeving voor bijen en vlinders. En natuurlijk voor mensen.

Foto's

Omgeving

De Zes Steden verrijst aan de Middenweg in Bovenkarspel. Hier woon je omringd door groen – de straatnaam zegt het al – midden in het dorp. Een uitgebreid winkelaanbod, gezellige restaurants, diverse huisartsenpraktijken en alle andere dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik.

’s Ochtends ontspannen ontbijten op je balkon of dakterras met verse broodjes? Wandel dan in een paar minuten naar winkelcentrum Streekhof, met onder meer een ambachtelijke bakker en slager.

Zin om een frisse neus te halen aan het water? Binnen vijf minuten fiets je naar Broekerhaven aan het Markermeer, met zowel een binnen- als buitenhaven. Je vindt er nog een klassieke overhaal ofwel scheepslift. Deze werd destijds gebruikt om het niveauverschil tussen de Zuiderzee en het water in de polder te overbruggen. Inmiddels is het een rijksmonument en wordt de lift gebruikt om pleziervaartuigen over te zetten van de Westwortelsloot naar de Havenkolk en vice versa.

Wil je actief de natuur beleven? In ongeveer 10 fietsminuten ben je bij het Streekbos, een recreatiegebied van 73 hectare groot. Het terrein omvat bos, weiden en water. Je kunt er eindeloos wandelen of fietsen door bossen, zonnestralen vangen op het zandstrand, zwemmen in een grote plas of vissen en varen. Wil je nog een tandje actiever, bijvoorbeeld samen met de (klein)kinderen? Het Streekbos telt tevens een speciaal parcours voor mountainbikers en een klimpark.

Alles dichtbij! Met de auto, fiets en lopend alle voorzieningen op korte afstand bereikbaar:
HEMA 1 minuut lopen
NS-station Bovenkarspel 3 minuten lopen
Winkelcentrum Streekhof 4 minuten lopen
Huisartsenpraktijk De Middend 4 minuten lopen
Speeltuin Spoorsingel 10 minuten lopen
Fysioteam Stede Broec 2 minuten fietsen
Sportcentrum Stedebroec 5 minuten fietsen
Voetbalvereniging KGB Bovenkarspel 7 minuten fietsen
Voetbalvereniging De Zouaven 7 minuten fietsen
Sportcomplex Grootebroek 7 minuten fietsen
Historische binnenstad Enkhuizen 10 minuten fietsen
Zuiderzeemuseum Enkhuizen 8 minuten autorijden
Sprookjeswonderland Enkhuizen 10 minuten autorijden
Restaurant Het Kerkje Andijk 13 minuten autorijden

Bovenkarspel is een uitstekende uitvalsbasis voor wie regelmatig met de auto op pad moet. Binnen drie kwartier ben je in Alkmaar of Amsterdam. Naar Hoorn of Lelystad is het maar een halfuurtje rijden. Reis je liever met de trein? Vanaf De Zes Steden wandel je in drie minuten naar het treinstation. Overdag vertrekt daar elk half uur een Intercity naar Amsterdam Centraal. Ook met Alkmaar is er een goede halfuursverbinding.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop oktober 2021
Verwachte start bouw januari 2022
Verwachte oplevering oktober 2023

Woningtypen

Van de 52 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Zes Steden

Van € 370.800 tot € 589.000 v.o.n.