Drie Hoefijzers - Baronesse

Breda
Van € 339.000 tot € 779.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (1 beschikbaar)
  • Wonen 80 tot 177 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6

Project Drie Hoefijzers - Baronesse

De bouw van Drie Hoefijzers - Baronesse is reeds gestart. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2023. Er zijn nog slechts twee stadswoningen te koop.

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote delen. Het zuidelijk deel, rond het Ceresplein, is enkele jaren geleden al gerealiseerd. De nieuwbouw is hier in harmonie met waardevolle en karakteristieke gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gekregen.

Het gebied aan de Stationslaan vormt fase 2 en bestaat uit verschillende deelplannen met appartementen en woningen en is grotendeels in aanbouw of gerealiseerd. Het laatste deelplan ‘Baronesse’ wordt momenteel verkocht.

Het stijlvolle gebouw vormt een overgang van het robuuste appartementengebouw Hendric naar de gerealiseerde woningen met tuin. Deze kleinschalige parel in het plan telt 19 drie- en vierkamerappartementen en acht royale stadswoningen met dakterras. De eengezinswoningen liggen aan een binnentuin met gedeeltelijk een eigen buitenruimte. Op de hoek, de westelijke kant van het gebouw, liggen de appartementen. Ondergronds is er voor elke woning of appartement een berging en parkeerplaats.

Het ontwerp is van Brink Architectuur & Stedenbouw en sluit aan op hun eerdere woningen aan de Stationslaan. De stalen panelen met flesopeners refereren aan de historie van de plek.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 14:00
Bel 076-5656056
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Drie Hoefijzers - Baronesse

Van € 339.000 tot € 779.000 v.o.n.