Plan van Dis

Broek in Waterland Bouw gestart
Van € 750.000 tot € 1.195.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (3 beschikbaar)
  • Wonen 141 tot 169 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 276 tot 732 m²

Project Plan van Dis

Plan van Dis is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Drs. J . van Disweg aan de rand van Broek in Waterland. Het bouwplan ligt tegen de oude kom van Broek in Waterland, nabij het bekende Havenrak en de Broekerkerk. Aan de andere kant kijkt u over de Drs. J. van Disweg naar de weilanden, waar Het Dee uitmondt in De Leek richting Overleek. 

Broek in Waterland is een dorp met zo'n 2.400 inwoners en wordt gekenmerkt door de fraaie houten gevels in de Broeker pastelkleuren. Wonen in Broek in Waterland is genieten in optima forma.

De ligging van het project Plan van Dis is ideaal; binnen 5 minuten is met de auto de ringweg Amsterdam bereikt, maar ook de verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend door het nieuwe metrostation in Amsterdam-Noord, is het centrum binnen handbereik.

Broek in Waterland zelf heeft een aantal basiswinkels en iedere woensdag een gezellige weekmarkt. De basisschool De Havenrakkers staat als uitstekend bekend en werkt nauw samen met buitenschoolse opvang de Reuze Zwam. Voor het voortgezet onderwijs zijn de plaatsen Amsterdam, Volendam en Purmerend prima bereikbaar.

De woningen in het project zijn ontworpen in de karakteristieke Broeker bouwstijl. Daken bedekt met keramische dakpannen, gevels met veel hout, hier en daar wat baksteen en sierlijk getimmerde dakgoten maken deze bouwstijl zo geliefd.
Plan van Dis bevat een verscheidenheid aan vormen zoals landhuizen, een stolp en een hooihuisboerderij met voorhuis en kaakberg. De woningen hebben een traditionele uitstraling, maar worden volgens de modernste technieken gebouwd, waaronder vloerverwarming middels een bodemwarmtepomp. Heeft u specifieke wensen zoals een werk-, speel-, slaap- of badkamer op de begane grond? Er zijn veel mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen!

Alle woningen van Plan Van Dis liggen aan doorgaand vaarwater. De koopsommen zijn v.o.n. en vestiging is vrij.

De bouw van de woningen is gestart!

Foto's

Omgeving

Broek in Waterland is een dorp met zo'n 2.400 inwoners en wordt gekenmerkt door de fraaie houten gevels in de Broeker pastelkleuren. Wonen in Broek in Waterland is genieten in optima forma.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw januari 2020
Verwachte oplevering maart 2021

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Hoekstra en van Eck Nieuwbouwwinkel

Telefonisch bereikbaar tot 20:00
Bel 020 636 05 80

Hoekstra en van Eck Monnickendam

Telefonisch bereikbaar tot 20:00
Bel 0299-654000

Brockhoff Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 020-5437373
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing