Meerlant 2 te Broek op Langedijk

Broek op Langedijk Bouw gestart
Van € 469.000 tot € 865.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (1 beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 183 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 154 tot 657 m²

Project Meerlant 2 te Broek op Langedijk

DE BOUW IS GESTART!!

Thans is nog beschikbaar:
Bouwnummer 45 2/1-kapwoning Koopsom € 620.000,- V.0.N.

Wonen in Meerlant 2 is wonen in een door water omgeven paradijs.

Als onderdeel van het plan Westerdel kent het woningen voor starters en gezinnen. Allen gepositioneerd in de polder tussen Alkmaar en Heerhugowaard. Kortom; kansen alom. Voor iedereen die klaar is voor vogelconcerten in de ochtend terwijl je op hetzelfde moment slechts dertig minuten verwijderd bent van onze hoofdstad. Voor iedereen die klaar is om met de wind in de haren het water op te gaan en optimaal te genieten van de open vaarverbinding (en eigen aanlegsteiger!). Maar bovenal voor eenieder die klaar is om te gaan wonen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Een nieuwe wijk in de historische eilandenstructuur. Rijk aan water, groen en ruimte. Idyllisch doch modern: Meerlant 2!

JOUW PLEK UIT DUIZENDEN!

Maak kennis met de tweede fase van Meerlant, de nieuwe eilandenwijk aan het water in Westerdel. Een plek uit duizenden. Gelegen tussen Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk vind je de prachtige groene en waterrijke wijk Westerdel. Verdeeld over grote en kleinere eilandjes verrijst hier een divers palet aan woningen. Van fraaie rijwoningen en twee-onder-een-kappers tot vrijstaande woningen, allemaal gelegen aan doorvaarbaar water.

In Meerlant fase 2 realiseren we 4 vrijstaande woningen, 4 rijwoningen en 14 twee-onder-één-kap woningen. Alle 22 woningen liggen aan het water, beschikken over een eigen vlonder en hebben stuk voor stuk hun eigen karakter. De woningen zijn ontworpen in een rustieke dorpsstraatstijl, waar gerefereerd wordt aan de diverse kapvormen en geveldetails. Elke woning is weer op een andere manier gedetailleerd, een prachtige luifel, klassieke luiken of verrijkende erker. Ieder huis beschikt over klassieke kozijnen, ramen en deuren en een luxe entree.

Welke woning je ook kiest, je geniet van ultiem wooncomfort. Alle woningen zijn namelijk gasloos én uitermate duurzaam. Alle woningen voldoen aan het predicaat BENG (Bijna-Energie-Neutraal-Gebouw) en beschikken over zonnepanelen. Groen wonen op een groene plek; dat is wonen in Meerlant fase 2.

EEN DROOMPLEK OM OP TE GROEIEN

Wonen op een eiland; stiekem dromen we er allemaal wel eens van. Jouw woondroom komt uit in Meerlant fase 2. Hier woon je op een prachtig wooneiland, omringd door water, maar mét de stad op steenworp afstand. Het beste van beide werelden.

De nieuwe wijk Westerdel telt meer van deze kleine en grotere wooneilandjes. Er is zelfs een heus speeleiland speciaal voor kinderen. En midden in de wijk vind je het gezellige meertje de Del met een fantastische speelvlonder. Zeg nou zelf: dit is toch een droomplek om op te groeien?

Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite:

Omgeving

Centraal gelegen tussen Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk heb je alle wenselijke faciliteiten bij de hand. De dagelijkse boodschappen haal je op de fiets bij het winkelcentrum in Langedijk. Lekker uit eten of een drankje doen op het terras? Er zitten genoeg leuke stekjes bij jou om de hoek. Of kies voor een dagje uitwaaien op het strand. Vanuit Westerdel ben je ook zo bij het strand en de duinen. De ideale startlocatie voor een weekend vol fietsplezier langs de kust. Liever een dagje heerlijk shoppen? Alkmaar en Heerhugowaard liggen op nog geen kwartiertje rijden en binnen een halfuur sta je in hartje Amsterdam.

Het grote voordeel van jouw nieuwe woonplek is dat je op loopafstand een bushalte vindt, met uitstekende verbindingen naar omliggende steden. Ook met het openbaar vervoer ben je dus snel op weg. Daarnaast biedt jouw nieuwe woonplek keuze uit meerdere scholen, is er een gezondheidscentrum en een kinderdagverblijf. Wat wil je nog meer?

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing