AVALON bungalows

Colijnsplaat Bouw gestart
Van € 262.000 tot € 332.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (2 beschikbaar)
 • Wonen 85 tot 110 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3
 • Perceel 253 tot 283 m²

Project AVALON bungalows

Op een fijne locatie in Colijnsplaat gaat de verkoop van dit mooie project van start. Bij de Ringweg en de Valle in Colijnsplaat worden vijf woningen ontwikkeld met een mogelijkheid tot een levensloopbestendig programma of een grote dakopbouw! Daarnaast zijn de woningen voorzien van de nieuwbouw luxe van deze tijd: vloerverwarming, warmtepomp, HR++ beglazing, volledig geïsoleerd, kunststof kozijnen en nog veel meer...

De woningen volgen het straatverloop waardoor het goed aansluit op de omgeving. Door de verspringingen in het gevelbeeld, de hoogteverschillen en de contrasterende materialen is een subtiel gevelbeeld ontstaan dat past bij de omliggende vrijstaande woningen. U heeft de keuze uit een levensloop bestendig programma maar het is ook zeer geschikt voor gezinnen door te kiezen voor de dakopbouw.

De kavels hebben een speelse indeling en verschillen ieder van oppervlakte. Op ieder kavel is een ruime oprit waar u tenminste twee auto's op kunt plaatsen.

Standaard indeling AVALON: levensloopbestendig
Een bungalow zonder dakopbouw, met een volledig woonprogramma op de begane grond. U komt binnen via de hal waar zich de meterkast en de technische ruimte (voorzien van warmtepomp) bevindt. Ook vindt u hier de toegang naar de wc. De woonkamer heeft een fijne ruime zithoek en gaat over in een open keuken met standaard voorziening van een opzet voor een kookeiland. Hier loopt u door zo via de schuifdeur naar buiten, met een fijne tuin zuid gericht! Via deze kamer bereikt u ook de slaapkamer via een schuifdeur. Via de slaapkamer kunt u tevens de achtertuin bereiken of de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel, opstelplaats voor wasmachine en droger.

Extra mogelijkheden:
Type B: 1 meter uitbouw
Type BB: 2,5 meter uitbouw
Type C: kleine dakopbouw met extra slaapkamer en badkamer
Type D: grote dakopbouw met 3 extra slaapkamers en badkamer

Voor de keuken is geen stelpost opgenomen. Wel wordt de woning met volledig afgewerkte badkamer en toilet afgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd.

Meer informatie? Neem snel contact met ons op!

Omgeving
Het plan bevindt zich in in één van de mooiste plekjes. Colijnsplaat is onderdeel van de Gemeente Noord-Beveland en ligt aan de mooie Oosterschelde. Door de centrale ligging heeft het dorp een snelle bereikbaarheid, niet alleen ten opzichte van historische steden als Zierikzee of Goes, maar ook noordwaarts richting Rotterdam en zuidwaarts richting België. Na aanleggen van de Oosterschelde stormvloedkering is het gebied tussen de eilanden een waar natuurgebied geworden. Het gebied is nog steeds onder invloed van getijden en daarom komen bij eb de slikken en de platen droog te liggen en bij vloed verdwijnen ze onder water. Inmiddels is dit dynamisch getijdengebied leef-, broed- en rustplaats voor duizenden vogels met eveneens een fantastische onderwaterwereld. Het Oosterschelde gebied ligt centraal in Zeeland en staat in verbinding met de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Veerse Meer. Colijnsplaat is tevens de thuishaven voor de vissersvloot en bezit ook een prachtige jachthaven.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw februari 2019
Start verkoop november 2019

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • AVALON bungalow

  Vrijstaande woning Van € 262.000 tot € 272.000 v.o.n.
  • wonen 85 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Avalon bouwnummer (Bouwnr. 1) 85 m² wonen 2 kamers € 272.000 v.o.n.
  Avalon bouwnummer 5 Onder optie 85 m² wonen 2 kamers € 262.000 v.o.n.
  Avalon bouwnummer (Bouwnr. 3) Verkocht onder voorbehoud 85 m² wonen 2 kamers € 262.000 v.o.n.
 • AVALON bungalow met dakopbouw

  Vrijstaande woning Van € 318.000 tot € 332.000 v.o.n.
  • wonen 110 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  AVALON bouwnummer (Bouwnr. 4) Verkocht onder voorbehoud 110 m² wonen 3 kamers € 332.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

AVALON bungalows

Van € 262.000 tot € 332.000 v.o.n.