Landgoed Wickevoort Fase 1 Hagen

Cruquius
Van € 475.000 tot € 740.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 36 (geen beschikbaar)
  • Wonen 130 tot 180 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 142 tot 339 m²

Project Landgoed Wickevoort Fase 1 Hagen

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal, zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn.

Geniet daarnaast van prachtige voorzieningen zoals een duurzame boerderij; Hoeve Wickevoort, een boerderijwinkel, kleinschalige horeca, Pickup points, elektrische deelauto's, eigen Wickevoorts gereedschap, en mooie wandelroutes. Bovendien kan je, samen met andere bewoners, meebepalen welke faciliteiten jouw ideale woonwijk krijgt.

Heb je altijd al gedroomd van een duurzame woning midden in de natuur. In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze deelgebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur.

Het landgoed wordt in drie verschillende fasen ontwikkeld. Woonveld Hagen ligt in Fase 1. Dit is het noorderlijk deel van Wickevoort. In woonveld Hagen komen halfvrijstaande landhuizen en herenhuizen in korte rijtjes. De woningen worden uitgevoerd als Nul op de meter of met een EPC = 0. Alle woningen hebben ruime tuinen omgeven door hagen. Parkeren kan op eigen erf of in de met hagen omzoomde parkeerhofjes. Vanuit je woning heb je mooie doorzichten naar de ringvaart of de omliggende bosgordel. Wil je wandelen of fietsen? Natuurgebied de Groene Weelde ligt naast de deur.

De woningen van Hagen zijn NU in verkoop. Er zijn nog enkele woningen niet verkocht. Kijk voor de laatste stand van zaken van de verkoop op de website.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

JRS makelaars Haarlem

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 023-5319540

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 023 - 303 34 84
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing