Victor Hugo

Cuijk Verkoop gestart
Van € 359.000 tot € 425.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (12 beschikbaar)
  • Wonen 85 tot 99 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project Victor Hugo

Aan de Molenstraat in Cuijk staat het historische en karakteristieke pand ‘Victor Hugo’. Het is in 1921 gebouwd en deed tot 1969 dienst als sigarenfabriek. Momenteel staat het pand leeg. Op deze unieke locatie vindt u binnenkort 16 luxe appartementen.
K3 Architectuur uit Arnhem heeft een ontwerp gemaakt dat recht doet aan de locatie én het oude pand. De karakteristieke voorgevel blijft. Dit is de basis van het totale ontwerp. De appartementen in dit kleinschalige bouwplan zijn verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen.
Ze variëren in grootte, van 85 m² tot 99 m². Bijzondere bijkomstigheid: de appartementen op de tweede verdieping hebben een plafondhoogte van maar liefst 4,20 meter!
De buitenruimtes en balkons zijn 8,5 m² tot 18 m² groot. Ook kunt u genieten van een ruime gezamenlijke tuin. En parkeren? Daar is meer dan genoeg ruimte voor.

Alle appartementen beschikken over:
• Royale woonkamer met open keuken
• Balkon of buitenruimte
• 2 slaapkamers
• Ruime hal
• Gasloos / energiezuinig
• Badkamer met inloopdouche en wastafel.
• Mogelijkheid voor een ligbad
• Eigen binnen- en buitenberging
• Eigen parkeerplaats

Foto's

Omgeving

Het appartementencomplex komt aan de Molenstraat in Cuijk. Een ideale locatie, op loopafstand van het bus- en treinstation en het centrum. Het centrum van Cuijk is compleet, compact en gezellig. Supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten… alle voorzieningen zijn in de buurt.
Gaat u eropuit? Musea, culturele organisaties, de bibliotheek of de schouwburg: kies maar uit. Voor een hapje of drankje gaat u naar één van de sfeervolle restaurants en cafés. Cuijk heeft bovendien een bruisend verenigingsleven en een actieve winkeliersvereniging. Wonen in Cuijk betekent ook: wonen dichtbij het water. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen of watersporten. Wist u trouwens dat ‘Cuijk’ is afgeleid van het Keltische woord ‘Keukja’? Dit betekent ‘kromming’. Hiermee wordt gedoeld op de kromming in de Maas, ter hoogte van Cuijk.

Omgeving en bereikbaarheid
Vanuit Cuijk bent u zó in andere plaatsen in de regio. Met de trein staat u bijvoorbeeld binnen 15 minuten in hartje Nijmegen. In deze bourgondische stad kunt u heerlijk winkelen, cultuur snuiven of gewoon lekker op het terras zitten aan het water.
Cuijk ligt pal aan de A73, met directe verbindingen naar Nijmegen, Venlo en richting de Randstad. Net over de grens ligt vliegveld Weeze, dit is 20 minuten rijden. Een half uurtje verderop ligt de luchthaven van Düsseldorf.
De nieuwe fietsbrug over de Maas is het belangrijkste onderdeel van de nieuwe snelle fietsroute MaasWaalpad. Door het aanleggen van deze brug kunnen fietsers rechtstreeks de oversteek maken van Cuijk naar Mook en omgekeerd, hierdoor wordt de route van Cuijk naar Nijmegen met ca. 2,5 kilometer ingekort.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop augustus 2019

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Victor Hugo

Van € 359.000 tot € 425.000 v.o.n.