Parijsch Culemborg - Borg en Buiten fase 1

Culemborg Bouw gestart
Van € 452.500 tot € 573.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 57 (11 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 145 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 131 tot 214 m²

Project Parijsch Culemborg - Borg en Buiten fase 1

Borg en Buiten fase 1
De eerste fase bestaat uit 47 eengezinswoningen met sfeervolle veranda’s of pergola’s, waarvan het overgrote deel aan het groene Kooikerpark ligt. Frisse en familiale woningen mét een Scandinavische twist.

Bouw is gestart en inmiddels is er ruim 70% verkocht // Voordelen nieuwbouw in combinatie met snelle oplevering
Profiteer van de lusten van nieuwbouw, maar niet de lasten, waaronder een lange bouwtijd. Het is namelijk zo dat de start bouw inmiddels is gestart. Vanaf heden kan er binnen afzienbare tijd worden opgeleverd (prognose voorjaar 2024). Dit heeft te maken met de manier van bouwen. Bij Borg en Buiten wordt prefab houtskeletbouw toegepast. Een prefab woning is een vrijwel kant-en-klare woning waarvan de grootste bouwonderdelen al in de fabriek zijn gebouwd. Van de woning is een soort bouwpakket gemaakt welke bestaat uit grote elementen. Om die reden is het bouwproces op de bouwlocatie van beperkte duur. Daarbij komt kijken, er wordt al gebouwd. Dat betekent geen onzekerheden, maar heeft ook een voordeel voor jouw hypotheekaanvraag. Normaliter heb je te maken met een geldigheidsduur van de hypotheekofferte van ten minste 9 maanden, maar doordat de bouw reeds is aangekondigd, kun je een kortere duur aangaan. Dit, in combinatie met de beperkte bouwtijd, is in jouw (financiële) voordeel. De periode dat je eventueel moet overbruggen, is aanzienlijk minder. Maar er is meer, lees hieronder verder.

Inschrijven op de projectwebsite voor de beschikbare woningen
Indien je belangstelling hebt voor één of meerdere woningen, kun je je inschrijven op de projectwebsite. Mocht er een woning van jouw voorkeur beschikbaar zijn, dan neemt één van de verkopende makelaarskantoren contact op voor het inplannen van een afspraak om het project en de mogelijkheden toe te lichten. De actuele beschikbaarheid is voor het laatst aangepast op d.d. 20-11-2023.

Woningen nu nog completer uitgerust
Om de woningen nog aantrekkelijker aan te bieden, zullen de woningen in de basis completer worden aangeboden. En het mooiste van alles, de kosten die hierbij komen kijken, zullen niet aan jou worden doorbelast. Hierdoor komt er een groot financieel voordeel jouw kant op. Dit is een upgrade ter waarde van ruim € 10.000. Wat dit precies inhoud, lees je hieronder terug. De woning zal worden uitgerust met o.a.:

- Een heerlijke regendouche, bad en wastafelmeubel
- Dubbele openslaande deuren in de achtergevel
- Een buitenkraan en spatwaterdichte wandcontactdoos voor het onderhouden van je nieuwe tuin
- Elektra aansluitingen (o.a. voor vaatwasser en Quooker) voor het realiseren van jouw droomkeuken
- Aansluitpunt voor je wasdroger

De locatie
Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg vind je straks Borg & Buiten. Een ruim opgezette wijk met een groot diversiteit aan woningen: rijwoningen, vrijstaande woningen, tweekappers en appartementen. Borg & Buiten bestaat uit twee verschillende woonsferen: Wonen aan het Kooikerpark en Wonen in het Hof.

Bereikbaarheid
Wonen in een wijk met veel groen, die ook nog eens goed bereikbaar is? Veel slimmer krijg je het niet. Vanuit Culemborg ben je snel op de A2 en A15. Ga je liever met de trein? Vanaf station Culemborg sta je in 20 minuten op Utrecht Centraal en in een half uur ben je met de trein in Den Bosch.

Mobiliteit
Door te parkeren in de ‘hubs’ aan de rand van de wijk zijn de straten autoluw of zelfs autovrij. Dit vergroot niet alleen de veiligheid van de wijk, je krijgt er ook bijzonder veel ruimte en groen voor terug. In de hubs komen deelauto’s en bakfietsen. Makkelijk in gebruik, goed voor het milieu én de portemonnee.

Ruimte
Een toekomstgerichte wijk combineert wonen met andere functies, zoals natuur en ruimte om te ontmoeten, spelen en ontspannen. In Borg & Buiten is volop aandacht voor biodiversiteit, ecologie en klimaatadaptatie. We gaan slim om met ons ecosysteem, zodat we het sterker en toekomstbestendig maken.

Groen en water
Talloze onderzoeken laten zien dat veel groen en water in de omgeving de waarde van je huis vergroot. Wat dat betreft zit je in Borg & Buiten goed. Aan de ene kant het water van Lokkershoek, aan de andere kant het buitengebied. Met een directe verbinding loop je zo vanuit Borg & Buiten het buitengebied in. Bovendien meandert er straks een prachtig park dwars door de wijk.

Woningaanbod 1e fase
Fase 1 bestaat uit 47 eigentijdse hoek- en tussenwoningen. De frisse blauw- en grijstinten geven het geheel een Scandinavische uitstraling.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte van circa 79 tot 132 m²
- Woningbreedte van 3,9 tot 6,0 meter
- 2 of 3 Slaapkamers en een zolder
- Berging in de achtertuin
- Gasloze en energiezuinige woningen
- Hagen als erfafscheidingen

Oplevering: vanaf Q3 2024

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop november 2022
Start bouw oktober 2023
Verwachte oplevering augustus 2024

Woningtypen

Van de 57 huizen in dit project zijn er nog 11 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing