Dunningen fase IV - 6 vrijstaande woningen

de Wijk Verkoop gestart
Van € 635.000 tot € 665.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)

Project Dunningen fase IV - 6 vrijstaande woningen

Aan de zuidoostrand van de Wijk wordt het nieuwe, kleinschalige woongebied Dunningen Fase IV gerealiseerd. Het nieuwbouwplan bestaat uit 4 vrije bouwkavels, 6 vrijstaande woningen en 6 levensloopbestendige woningen.
Omringd door een groene omgeving met bossen en oude landwegen, tegen het prachtige Reestdal. De Wijk is binnen gemeente De Wolden een van de grootste kernen en volledig in al haar voorzieningen.

De verkoop van de 6 vrijstaande villa's is gestart! Op een zestal ruime kavels worden deze onder architectuur getekende woningen gebouwd. Allen met een zeer compleet en doordachte indeling, ofwel comfort en uitstraling in één.

De begane grond biedt ruime voor een royale woonkamer aan de voorzijde en een eveneens royale woonkeuken aan de achterzijde. Via de keuken zijn de bijkeuken en de daarnaast gelegen garage/berging te bereiken. De hal/entree is voorzien van een trapopgang naar de verdieping, toilet, meterkast en trapkast.

De eerste verdieping wordt voorzien van een drietal slaapkamers waarvan één toegang biedt tot de inloopkast. Verder is er een ruime badkamer aanwezig.

De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap, hier bevinden zich de installaties en is er eventueel ruimte voor het realiseren van een extra kamer.

Ontwerp en architectuur B+O Architecten te Meppel

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2021

Woningtypen

In dit project worden 6 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Dunningen fase IV - 6 vrijstaande woningen

Van € 635.000 tot € 665.000 v.o.n.