De Hooghe Delft

Delft Verkoop gestart
Van € 475.000 tot € 1.200.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (13 beschikbaar)
  • Wonen 78 tot 179 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5

Project De Hooghe Delft

Stedelijk wonen met een buitenlevengevoel. Op een steenworp van het centrum van Delft, aan een nieuw stadspark. Met een spectaculair uitzicht over de stad en het groen. Een bijzonder gebouw met 27 luxe koopappartementen, kantoorruimte en een filmhuis op de begane grond. Dat is de Hooghe Delft !

LET OP !
Voor geïnteresseerden is er op zaterdag 18 februari a.s. een speciaal verkoopevent georganiseerd in het filmhuis Lumen aan het Doelenplein 5. U bent tussen 10:30 en 13:00 uur van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Het makelaarsteam staat klaar om u alles te vertellen over de luxe en energiezuinige appartementen in De Hooghe Delft. Ook de architect van het project Ronald Janssen zal aanwezig zijn evenals de aannemer en projectontwikkelaar.
Er zijn drie verschillende typen appartementen, type Comfort, Prestige en Penthouse appartementen

Luxe wonen op hoogte

De Hooghe Delft wordt een vrijstaande toren van 41 meter hoog. Het hoogste gebouw van Nieuw Delft. Het is ontworpen door de internationaal toonaangevende architect Ronald Janssen. De robuuste vormen, grote ramen met veel lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen maken het een indrukwekkend gebouw. Elke woning is ontworpen rondom de buitenruimte en heeft daarom een prachtig uitzicht.
Elke woning een prachtig uitzicht

Of u nu van de zon wilt genieten en kiest voor een woning met een balkon op het zuiden. Of juist aan de noordkant, vanwege het prachtige uitzicht over de historische binnenstad. Op de westkant heeft u uitzicht tot aan zee en op de oostkant over de stad en de kolk. Elke hoek heeft iets speciaals! En dankzij deze hoek kunt u vaak van meerdere uitzichten tegelijk genieten. Bekijk uw toekomstige uitzicht op de dronefoto’s, beschikbaar via de makelaar.

Wonen, werken en cultuur

De Hooghe Delft biedt plek aan verschillende functies. De bovenste 8 verdiepingen bestaan uit 27 koopappartementen, beschikbaar in 3 verschillende types. Daaronder komen zeer ruime kantoorruimtes. Op de eerste lagen van het gebouw komt filmhuis Lumen en bijbehorende horeca. Deze mix maakt het gebouw een levendige ontmoetingsplek voor de buurt.

Aandacht voor de omgeving

Vanzelfsprekend voldoet de Hooghe Delft aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid. Het gebouw is optimaal geisoleerd en een WKO-installatie verwarmt en koelt het gebouw. Het gebouw is ‘klimaatbestendig’ en zorgt dat regenwater langer wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt afgegeven aan het riool. Ook zijn er zonnepanelen en het hele gebouw is aardgasvrij. Maar de Hooghe Delft is ook ‘natuurinclusief ’. Zo komt er een groen dak en worden in het gebouw rust- en nestplaatsen gemaakt voor vogels, vlinders en bijen.

Locatie & bereikbaarheid

De Hooghe Delft ligt aan de Ireneboulevard en het toekomstige stadspark. Een super centrale locatie, direct naast de binnenstad. Het historische hart van Delft, met een ruim aanbod winkels en horeca, is op enkele minuten loopafstand. Net als het centraal station en de tramhalte. Voor de bewoners zijn in het gebouw parkeerplaatsen beschikbaar. Uit onderzoek is gebleken dat er belangstelling is voor deelauto's. Hierom worden er 2 deelauto's beschikbaar gesteld aan het project. In de directe omgeving zijn op loopafstand voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in diverse openbare garages.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop oktober 2022
Verwachte start bouw september 2023

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van Daal Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 015-2127300
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing